Turk Telekom Kotanın Kullanılandan Fazla Görünmesi

CryBlood

Hectopat
Herkese merhabalar.

Yanlış hatırlamıyorsam 1 Mayıs tarihinde ISS'ler yavaş yavaş AKK durumunu kaldırdıklarını söylemişlerdi. Bu kervana TTNET de dahil olmuştu fakat aklıma takılan ve sorun olmaya başlayan 2 durum var bilgilendirip, yardımcı olursanız memnun olurum.

1. TTNET, AKK aşım sonrası ek ücret uygulamasına ne zaman başlayacak ve GB başına fiyatları ne kadar? (İnternet sitesinde bir türlü açıklamaya rastlamadım.)
  2. Nisan Dönemi İndirmem: 78 GB olarak göstermekte fakat AKK duyurusu sonrası dönemi olan Mayıs ve Haziran dönemleri aynı şekilde interneti kullanmama rağmen AKK nerdeyse 2 katı kullanım ile ayı tamamlıyor. Nisan döneminde yaptığım işlerle bu dönemler arasında fark yok hatta daha az kullandığımı söyleyebilirim. İnternete başka birisinin girme imkanı yok çünkü ben kullanacağım zamanlar modemi açıyorum diğer durumlarda kapalı konumda.
Mobil Kota Sorgulama ekranının ekran görüntülerini de buraya iliştiriyorum.
Nisan Dönemi:
Nisan Dönemi Baz Alınmış.jpg

Son Dönem:
Mayıs Dönemi Baz Alınmış.jpg

Yukarıda da görebileceğiniz gibi anormal bir kullanım durum var. Ek olarak ilk görüntüde Haziran dönemi için 134 GB diyor sonraki görselde 174 GB olarak listelenmiş. Gece 2-8 arası Steam'den oyun indirdim (Steam'i daha yeni kurdum önceden yüklü değildi.) Oyunların toplam indirmesi 15 GB kalan 25 GB'ı nasıl kullandığımı merak ediyorum. Ayrıca 2-8 arası kotaya dahil edilmiyor deniyordu edilmiyorsa 40 GB neye kullanmış olabilirim? :D Kafamda deli sorular...

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı