Turk Telekom vs Kablonet

ramazanaltun0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben şu an aktif olarak Kablonet kullanıyorum. Kullandığım internetin Speedtest ve ping sonuçları.

1719496512327.png

1719496559106.png

Kullandığım 100 Mbps hızı 200'e çıkartmak istiyorum. Buna istinaden Türk Telekom'un binamıza kadar çektiği fiber internet ve kutu varmış bu kutudan dairenin içine kadar kablo ile taşıyorlarmış sizce Türk Telekom'a geçeyim mi yoksa kalbonette kalayım mı? Kablonet'te ara ara internette kopmalar ve Online oyunlarda ping artışı var eğer Türk Telekom'a geçersem bu ping ve ms değerleri düşer mi?

Yıllardır kablonet kullanıcısıyım, öncelikle planlı bakımlar haricinde herhangi bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri çok iyi, çözüm odaklılar. Hız konusunda 200Mb kullanabilmeniz için gpon altyapının desteklemesi lazım. Yani her 100 mb kullanan, 200 kullanamıyor.

Merhaba. Ben şu an aktif olarak Kablonet kullanıyorum. Kullandığım internetin Speedtest ve ping sonuçları.

Eki Görüntüle 2234352

Eki Görüntüle 2234354

Kullandığım 100 Mbps hızı 200'e çıkartmak istiyorum. Buna istinaden Türk Telekom'un binamıza kadar çektiği fiber internet ve kutu varmış bu kutudan dairenin içine kadar kablo ile taşıyorlarmış sizce Türk Telekom'a geçeyim mi yoksa kalbonette kalayım mı? Kablonet'te ara ara internette kopmalar ve Online oyunlarda ping artışı var eğer Türk Telekom'a geçersem bu ping ve ms değerleri düşer mi?
Ben Türk Telekomun bizim sokağa yaptığı fiber altyapıyı kullanıyorum 200mbps + digiturk paketine 250tl ödüyorum 150si digiturk olmak üzere. Ping sorunu asla yaşamadım. 100mbps altına düşntüğünü görmedim.

Yıllardır kablonet kullanıcısıyım, öncelikle planlı bakımlar haricinde herhangi bir sorun yaşamadım. Müşteri hizmetleri çok iyi, çözüm odaklılar. Hız konusunda 200Mb kullanabilmeniz için gpon altyapının desteklemesi lazım. Yani her 100 mb kullanan, 200 kullanamıyor.
yok ben kablonetten çıkmak istiyorum türk telekomun 200 mbps paketine geçmek istiyorum kablonet en fazla 100 destekliyor türk telekom müdürlüğüne gittiğimde 1000 mbps internet alabileceğimi söylediler ben de daha önceden kullanan varsa fikrini sormak istedim teşekkür ederim yine de :)

Ben Türk Telekomun bizim sokağa yaptığı fiber altyapıyı kullanıyorum 200mbps + digiturk paketine 250tl ödüyorum 150si digiturk olmak üzere. Ping sorunu asla yaşamadım. 100mbps altına düşntüğünü görmedim.
kral sizin apartmanda türk telekomun kutusu var mı bir de dairenin içine kadar fiber kabloyu getirdiler mi?

Yok ben Kablonet'ten çıkmak istiyorum Türk Telekom'un 200 Mbps paketine geçmek istiyorum Kablonet en fazla 100 destekliyor Türk Telekom müdürlüğüne gittiğimde 1000 Mbps internet alabileceğimi söylediler ben de daha önceden kullanan varsa fikrini sormak istedim teşekkür ederim yine de :)

Kral sizin apartmanda Türk Telekom'un kutusu var mı bir de dairenin içine kadar fiber kabloyu getirdiler mi?

Anladığım kadarıyla Kablonet'in DOCSIS altyapısı var sende 100 Mbps alabilirsin en fazla onda Türk Telekom fiber geç daha düşük ping alırsın onda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı