FTP ile bağlanmaya çalıştım admin ile bağlanıyor fakat root ile denediğim zaman sunucu beni geri atıyor yanlış şifre gidiyorum bu sefer şifre hatalı diyor, doğru şifre girdiğim zaman ise sunucu geri atıyor. Galiba sistem içinden root için FTP false konumda.
FTP ile bağlanmaya çalıştım admin ile bağlanıyor fakat root ile denediğim zaman sunucu beni geri atıyor yanlış şifre gidiyorum bu sefer şifre hatalı diyor, doğru şifre girdiğim zaman ise sunucu geri atıyor. Galiba sistem içinden root için FTP false konumda.
Telnet ile bağlanmanın yolu olmalı aslında. Türk Telekom ekipleri modemde bi sorun oluduğunda telnet ile bağlandığını düşünüyorum. Belki global ip denersen olabilir. Ftp için admin hesabından ayar yapılıyor olması lazım.
Router internete bağlı değil asil olarak Archer AX55 kullanıyorum bunu RP moda sokmaya çalışıyorum ya da MESH yapmak istiyorum önemli olan şu anlık ROOT yetkisini elde etmek.
Alıntıdır: Zyxel VMG Serisi root ve supervisor password | DonanımHaber Forum Ön Hazırlık: How To Install OpenSSL on Windows – TecAdmin adresindeki talimatları takip ederek openssl i indirip kurun. CALISMA - Google Drive CALISMA klasörünü indirin. Base64 to Hex | Base64 Decode | Base64...
forum.turk.net
Siz de bana nasıl ROOT'u aktif edeceğimi söyler misiniz?
root şifresini bende çözdüm ancak dediğiniz gibi ftp erişimi kapalı sanırım güncelleme ile fixlenmiş.
Aşağıdaki makalede config dosyasını export etmeyi anlatıyor, bunu hergün çalışan 00:01 de çalışan cronjob ile başarıyor. Bu mantıkla modemin yazılımında kod çalıştırmak mümkün. Sanırım root kullanıcısı da bu şekilde aktif edilebilir.
Sorun config dosyasını çıkarmak değil o bir şekilde çıkıyor kodlar ile onu geri yüklemek problem, hiçbir şekilde sistem kabul etmiyor benim denediğim yollar ile 2 gündür full günün üstünde çalışıyorum.
Sorun config dosyasını çıkarmak değil o bir şekilde çıkıyor kodlar ile onu geri yüklemek problem, hiçbir şekilde sistem kabul etmiyor benim denediğim yollar ile 2 gündür full günün üstünde çalışıyorum.
Modemi tamamen sıfırlasak yada ayarlarını kurcalasak ISP tarafından destek istesek root bir şekilde aktif olurmu acaba, ISP nin bir şekilde erişiyor olması gerekiyor.