468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #11 Bu site hakkındaki diğer Sosyal'de oluşturulan konulara baktım şimdi. Konulara yazan kişiler güvenilir demiş.
Bu site hakkındaki diğer Sosyal'de oluşturulan konulara baktım şimdi. Konulara yazan kişiler güvenilir demiş.
Arom1254 Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #12 468409 dedi: Bu site hakkındaki diğer Sosyal'de oluşturulan konulara baktım şimdi. Konulara yazan kişiler güvenilir demiş. Genişletmek için tıkla... Kendileri yapmayıp başka sitelerden alıyor olabilirler çünkü forumlara baktığımda başka insanlarda başka sitelerden alıyor o yüzden bazıları virüslü demişlerdi.
468409 dedi: Bu site hakkındaki diğer Sosyal'de oluşturulan konulara baktım şimdi. Konulara yazan kişiler güvenilir demiş. Genişletmek için tıkla... Kendileri yapmayıp başka sitelerden alıyor olabilirler çünkü forumlara baktığımda başka insanlarda başka sitelerden alıyor o yüzden bazıları virüslü demişlerdi.