Turkcell 1 numaralı SIM karta izin verilmiyor hatası

sentinel214

Hectopat
Daha fazla  
Telefonumun ekranı kırık olduğu için tamire yolladım ve bilerek "format atılmasın" diye belirtmeme rağmen format atıp gönderildi. İlk başta SIM kartımın puk kodunu 10 kez yanlış girdim diye bloke oldu yeni SIM kart aldım. Şimdi ise yeni SIM kartı taktığım zaman SIM kart izin verilmiyor diyor ve tüm SIM kart hizmetlerini kullanamıyorum. Fakat başka telefona takınca SIM kart çalışıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Telefonumun ekranı kırık olduğu için tamire yolladım ve bilerek "format atılmasın" diye belirtmeme rağmen format atıp gönderildi. İlk başta SIM kartımın puk kodunu 10 kez yanlış girdim diye bloke oldu yeni SIM kart aldım. Şimdi ise yeni SIM kartı taktığım zaman SIM kart izin verilmiyor diyor ve tüm SIM kart hizmetlerini kullanamıyorum. Fakat başka telefona takınca SIM kart çalışıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Operatörle konuştunuz mu?

Bana sorun kartta değil telefonda gibi geliyor. Telefon zaten ilk geldiğinde garipti çoğu uygulama eski sürümündeydi ve açılmıyordu yeniden başlatınca düzelmişti.

O kadarını bilemiyorum hocam umarım bilen birisi çıkar ve sorunu çözer kusura bakma yardım edemediğim için. Aklıma gelen operatör tarafından olabileceği gibiydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı