Çözüldü Turkcell 100 Mbps internette hız düşük ve ping yüksek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rockndust

Hectopat
Birkaç ay önce 50 Mbps Türk Telekom kullanıyordum, sonra daha uyguna 100Mbps Turkcell'e geçtim. Sorun şu ki geçtiğime çok pişman oldum internet o kadar dengesiz ki. Oyunda bazen 12-13 ms alıyorum sonraki saat bir anda pingim maç içinde 3000'lere falan fırlıyor. Gerçekten çok büyük bir çile. Salon ile odam arasında 10 metre var diye TP-Link WA855re menzil genişleticiye Ethernet bağladım onu kullanıyorum onunla alakalı olabilir mi?

Çözüm
Birazdan deneyip yazarım.

Kasayı götürmeden önce PlayStation konsolumun Ethernet'ini çıkarıp Routher'ı da prize tak çıkar yaptım. Oyunda 1 maç attım sorun düzeldi gibi duuryor.

Router'a mı Ethernet bağladınız? Düz modeme bağlayarak test edin belki de sorun Router'a gerekli internetin gelememesidir.

Router'a mı Ethernet bağladınız? Düz modeme bağlayarak test edin belki de sorun Router'a gerekli internetin gelememesidir.
Hocam kablo çekmemi annemler istemiyor kötü gözükür diye. Belki sorun dediğiniz gibidir denemek istesem de bende o uzunlukta bir kablo yok.

Hocam kablo çekmemi annemler istemiyor kötü gözükür diye. Belki sorun dediğiniz gibidir denemek istesem de bende o uzunlukta bir kablo yok.

Siz geçici kasayı modemin yanına götürüp bakın. En azından sorunu bilirseniz çözüm bulabilirsiniz. Ben de bir sene kadar router üzerinden Wi-Fi ile bağlayıp kullandım çile çektim. Sonradan bir şekilde Ethernet bağladım ve rahatlama geldi.

Birazdan deneyip yazarım.

Kasayı götürmeden önce PlayStation konsolumun Ethernet'ini çıkarıp Routher'ı da prize tak çıkar yaptım. Oyunda 1 maç attım sorun düzeldi gibi duuryor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…