Thrian Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.012 11 Aralık 2021 #11 Aqely dedi: O telefonda 5G yok. Genişletmek için tıkla... Peki virüs olabilir mi ya da telefonumda biri olabilir mi çünkü dediğim gibi yeniden başlatınca düzeldi.
Aqely dedi: O telefonda 5G yok. Genişletmek için tıkla... Peki virüs olabilir mi ya da telefonumda biri olabilir mi çünkü dediğim gibi yeniden başlatınca düzeldi.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2021 #12 Bence virüsle bi alakası yok ama isterseniz küçük bi tarama yapabilirsiniz.
Thrian Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.012 11 Aralık 2021 #13 Aqely dedi: Bence virüsle bir alakası yok ama isterseniz küçük bir tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yaptım zaten de peki telefonumda biri olabilir mi virüs yoksa. Telefonumda birisi olsa Kaspersky anlar mı?
Aqely dedi: Bence virüsle bir alakası yok ama isterseniz küçük bir tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tarama yaptım zaten de peki telefonumda biri olabilir mi virüs yoksa. Telefonumda birisi olsa Kaspersky anlar mı?
Leonidas02 Kilopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 2.060 Makaleler 4 Çözümler 25 11 Aralık 2021 #14 Aqely dedi: Ama arkadaşın Wi-Fi 6 ve 5GHz destekli telefona sahip olma ihtimali ne kadardır ki? Genişletmek için tıkla... Oppo reno z ile bile ethernet değerlerini alıyorum neredeyse. Birçok telefon ethernet ile çok fark yaratmıyor bağlantı anlamında.
Aqely dedi: Ama arkadaşın Wi-Fi 6 ve 5GHz destekli telefona sahip olma ihtimali ne kadardır ki? Genişletmek için tıkla... Oppo reno z ile bile ethernet değerlerini alıyorum neredeyse. Birçok telefon ethernet ile çok fark yaratmıyor bağlantı anlamında.