T A L O
Decipat
- Makaleler
- 1
Superonline'da ping sorunu yaşayanlar oluyor sanırım hocam. Ben kullanmadığım için bilmiyorum da gerek bu forumda gerek başka forumlarda aynı lokasyonda farklı bir sağlayıcıdan daha yüksek ping ile karşılaşan arkadaşlar gördüm. Sanırım bir de sansür falan olayları varmış. "Superonline sansür" diye aratırsanız DH forumda bu meselenin ana konusu var. Orada kullanıcılar paylaşıyorlar testlerini falan.@Dejuf hocam yardım edebilir misiniz?
Superonline'da ping sorunu yaşayanlar oluyor sanırım hocam. Ben kullanmadığım için bilmiyorum da gerek bu forumda gerek başka forumlarda aynı lokasyonda farklı bir sağlayıcıdan daha yüksek ping ile karşılaşan arkadaşlar gördüm. Sanırım bir de sansür falan olayları varmış. "Superonline sansür" diye aratırsanız dh forumda bu meselenin ana konusu var. Orada kullanıcılar paylaşıyorlar testlerini falan.
Yani özetle; Superonline'da bu tarz sorunlar varmış ve aşılabiliyor mu bilmiyorum açıkçası. Hiç kullanmadığım için bu hususta bir tecrübem de yok. Dolayısıyla ne yapılması gerektiğini ben de bilmiyorum maalesef.
Bende türktelekomdan 2 hafta oldu geçeli. Hız steamde filan gayet iyi 800-900 mbps alıyorum ancak bazı speed testlerde ve xbox da oyun indirirken 200-300 mbps alıyorum. O sansür mevzusuna biraz baktım ben somut bir örnekle karşılaşmadım ,VPN filanda açılıyor. Sansürle ilgili bir gelişme filan olursa tekrar yazarım.Dostum ben de süperonline'a geçmeyi düşünüyorum da sansürleri nasıl aşıyorsun? Yasaklı sitelere nasıl girebiliyorsun?
Ben hiç süperonline kullanmadım, binamda fiber altyapı var başvursam evime bağlarlar mı? O sansürü test etmek için tarayıcının dns ayarından cloudflare (1.1.1.1) ayarını seçip yasaklı bir siteye girip test edebilirsin.Bende türktelekomdan 2 hafta oldu geçeli. Hız steamde filan gayet iyi 800-900 mbps alıyorum ancak bazı speed testlerde ve xbox da oyun indirirken 200-300 mbps alıyorum. O sansür mevzusuna biraz baktım ben somut bir örnekle karşılaşmadım ,VPN filanda açılıyor. Sansürle ilgili bir gelişme filan olursa tekrar yazarım.
Ben hiç Superonline kullanmadım, binamda fiber altyapı var başvursam evime bağlarlar mı? O sansürü test etmek için tarayıcının DNS ayarından Cloudflare (1.1.1.1) ayarını seçip yasaklı bir siteye girip test edebilirsin.
Ben hiç Superonline kullanmadım, binamda fiber altyapı var başvursam evime bağlarlar mı? O sansürü test etmek için tarayıcının DNS ayarından Cloudflare (1.1.1.1) ayarını seçip yasaklı bir siteye girip test edebilirsin.
Binanda Türk Telekom'un fiberi var ise Türk Telekom'a geç süperonlinagöre daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.