Çözüldü Turkcell altyapısıyla TurkNet fiber kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dushh

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar apartmanda fiber var fakat VDSL kullanıyorum, Turkcell bizim apartmana fiber bağlattırmış ben bunu TurkNet'li olarak kullanmaz mıyım? @TurkNet Destek Ayşegül

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Apartmana Turkcell fiberi çekmiş yani kablosu var ama illa Turkcell'e mi geçmem lazım?
Turkcell altyapısından Turkcell haricinde Millenicom da kullanabilirsiniz. Sanırım bir de Vodafone ile paylaşıyor altyapısını Turkcell. Bu ikisi haricinde bildiğim başka bir firma yok. Yani 3 seçeneğiniz var:
1) Turkcell (yani Superonline)
2) Millenicom
3) Vodafone
Turkcell altyapısı üzerinden TurkNet kullanamazsınız. TurkNet, TT altyapısından ve kendisine ait olan GigaFiber altyapısından hizmet veriyor sadece.

Turkcell altyapısı üzerinden TurkNet kullanamazsınız. TurkNet, TT altyapısından ve kendisine ait olan GigaFiber altyapısından hizmet veriyor sadece.

Apartmana Turkcell fiberi çekmiş yani kablosu var ama illa Turkcell'e mi geçmem lazım?

Turkcell altyapısından Turkcell haricinde Millenicom da kullanabilirsiniz. Sanırım bir de Vodafone ile paylaşıyor altyapısını Turkcell. Bu ikisi haricinde bildiğim başka bir firma yok. Yani 3 seçeneğiniz var:
1) Turkcell (yani Superonline)
2) Millenicom
3) Vodafone

Çözüm

Teşekkür ederim.

Bildiğim kadarıyla öyle hocam. TurkNet GigaFiber'i kendi altyapısından sağlar.

GigaFiber değil.

Pardon hocam. Fiber interneti sadece kendi altyapısı olan GigaFiber ile sağlar yazacaktım. Malum saat sabaha dayanmış. Kafa kalmadı yerinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…