Çözüldü Turkcell artık neden berbat çekiyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

467199

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam. SIM kartımı en az 10 yıldan beridir kullanıyorum. Haliyle 4.5G desteklemiyor. Fakat son zamanlarda SIM kart nedense sadece 2G çekiyor. Yani hiçbir APN ayarı ile oynamadım. Turkcell'i arayınca haliyle destek vermediler. Sizce sorun nedir? Yeni SIM kart alırsam hattimim yapısı bozulur diye düşünmekten 10 yıldır yeni kart çıkarmadım. Sizce sorun cihazda mı yoksa SIM kart değişiklik ihtiyaç mı?

Çözüm
SIM kartı değiştirdim sorun çözüldü gerçekten gerçek hıza ulaştım yukarıda 4.5 g yazıyor bir de. Zaten eski kartın arkası hep çizikti.
@467199
Merak etmeyin hat değişimde hat bozulmaz. Zaten telefonunuz yeni olduğundan sıkıntı telefondaki antenden olamaz.
Ayrıca SIM kartınızı değiştirdikten sonra 4.5G'i açmayı unutmayın. 3G bayağı eskide kaldı zaten. ABD, birleşik krallık gibi ülkeler 4G'yi bırak 5G'ye geçti zaten. Bizim ülkede de 4G+ yani LTE Advanced standardı mevcut ülkemizde bu standart 4.5G olarak da biliniyor.😄

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı