Turkcell dijital operator uygulamasında "ThreeDsession. Error" hatası almak

efezyy

Picopat
Daha fazla  
Turkcell dijital operator uygulamasinda Paycell kartimdan bakiye yuklemeye calisirken threeDsession. Error veriyor ve Paycell kartimdan herhangi bir web sitede de harcama yapamiyorum, bunun çözümü nedir? Çözümü yoksa da Paycell'deki bakiyemi nasıl karta aktarilabilir, bakiyeme geri aktarabilirim?

Turkcell dijital operator uygulamasinda Paycell kartimdan bakiye yuklemeye calisirken threedsession. Error veriyor ve Paycell kartimdan herhangi bir web sitede de harcama yapamiyorum, bunun çözümü nedir? Çözümü yoksa da Paycell'deki bakiyemi nasıl karta aktarilabilir, bakiyeme geri aktarabilirim?

Eğer kullandığınız Paycell ve banka hesabı sizin üzerinizeyse YouTube'dan bakarsanız yaparsınız ve Paycell kartınız e alişverişe açıkmı bu sorunu ilkkezmi yaşıyorsun bundan önce var mıydı böyle bir şey.

Eğer kullandığınız Paycell ve banka hesabı sizin üzerinizeyse YouTube'dan bakarsanız yaparsınız ve Paycell kartınız e alişverişe açıkmı bu sorunu ilkkezmi yaşıyorsun bundan önce var mıydı böyle bir şey.

Evet Paycell kartim e alisverise acik ve herhangi bir sorun yok kartta. Ayrica web sitelerden alisveris yaparken 3D Secure ekranindayken error veriyor daha once hiç yasamamistim.

Evet Paycell kartim e alisverise acik ve herhangi bir sorun yok kartta. Ayrica web sitelerden alisveris yaparken 3D Secure ekranindayken error veriyor daha once hiç yasamamistim.

Bakiyenizi diğer kartlara aktarın veya bağlı Paycell kartı o ise değiştirin.

Sok marketlerindende yükleyebilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı