Turkcell e-SIM'e geçince fiziksel SIM çalışır mı?

KyryloDN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Донецьк
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home
Yurt dışı iPhone 13 Pro'm var ve fiziksel SIM kullanarak 4 ayı doldurdum şimdi ise esim e geçip 4 ay daha kullanmak istiyorum fakat esim e geçiş yapınca fiziksel SIM iptal olur mu eğer oluyorsa bunu önlememin bir yolu var mıdır?

Yurt dışı iPhone 13 Pro'm var ve fiziksel SIM kullanarak 4 ayı doldurdum şimdi ise esim e geçip 4 ay daha kullanmak istiyorum fakat esim e geçiş yapınca fiziksel SIM iptal olur mu eğer oluyorsa bunu önlememin bir yolu var mıdır?

Normal sartlarda fizikselle e-sim birbirini etkilemez ama cihazınız yurt disi olduğu icin farklı olabilir.

Fiziksel SIM iptal olur, hayatına eSIM olarak devam eder.

Çift SIM özelliğini fiziksel SIM ve eSIM ile kullanabilirsiniz. iPhone 13 ve sonraki modelleri de iki etkin ESIM'i destekler. Fiziksel SIM tepsisi olmayan iPhone modelleri, iki etkin ESIM'i destekler.

Diyor Apple'nin kendi sitesinde. Ki olmasi gerekende budur yani ikisi bagimsiz simler.

Çift SIM özelliğini fiziksel SIM ve eSIM ile kullanabilirsiniz. iPhone 13 ve sonraki modelleri de iki etkin ESIM'i destekler. Fiziksel SIM tepsisi olmayan iPhone modelleri, iki etkin ESIM'i destekler.

Diyor Apple'nin kendi sitesinde. Ki olmasi gerekende budur yani ikisi bagimsiz simler.
Ben operatör tarafındaki SIM'den bahsettim hocam.

Örnek verecek olursam x operatörünü fiziksel SIM olarak kullanıyorum. Operatörümün bayiisine gidip ben eSIM'e geçmek istiyorum dersem eski fiziksel SIM kartım kapanıp eSIM'e geçerim. Bundan bahsetmiştim.

Ben operatör tarafındaki SIM'den bahsettim hocam.

Örnek verecek olursam X operatörünü fiziksel SIM olarak kullanıyorum. Operatörümün bayiisine gidip ben ESIM'e geçmek istiyorum dersem eski fiziksel SIM kartım kapanıp ESIM'e geçerim. Bundan bahsetmiştim.

Onu kastettiyseniz doğrudur.

Kırıp at çöpe e-sim’e geçersen o fiziksel sim devre dışı kalıyor çöp oluyor sadece e-sim kullanabiliyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı