Turkcell evde internet iyi midir?

1000Mbps Superonline fiber kullanıyorum. Bu test 11 senelik emektar laptopumda single modda yaptığım test. İşlemcinin gücü yetmediği için hız düşük çıkıyor. Masaüstü bilgisayarımda 940-950 Mbps oluyor. Steam'de oyundan oyuna değişmekle beraber 97 MB/s ile 114 MB/s görüyorum. Epic'te 110 MB/s indirme yapıyor. CS GO 47 ms, Pubg 42 Ms, BF v 57 ms. Aylık 250 TL ve 1 yıl taahhütlü.

Hocam Türkiye'nin internetini siz çekiyorsunuz galiba.

Hocam Türkiye'nin internetini siz çekiyorsunuz galiba.
Yok daha değil. Eğer site yönetimi daire başı 10 Gbit için Turkcell satış ekibiyle fiyat konusunda anlaşırsa, o zaman çekebilirim tüm interneti. Ama 10 Gbit bir işime yaramaz, çünkü ethernet kartım en fazla 1 Gbit destekliyor ve yeni çıkan normal kullanıcılar için olan anakartlar 2.5 ile 5 Gbit destekliyor, tabi çok uçuk fiyatlı extreme olan anakartlar 10 Gbit de destekliyor. Bu nedenle 10 Gbit gereksiz benim için.
Çünkü o hız için gerekli donanım yok

Son düzenleme:

Aşırı iyi değerler ama bu kadar ihtiyacım yok benim için . Yarın gideceğim Turkcell'e Superonline kullanmaya karar verdim. 100Mbps benim için yeterli bence çünkü şu an kullandığım 15 Mbps 3 upload hızı var ve bu değerlerde 3 yıl kullandım pek yavaş değil benim için tek sorun yüksek GBli oyunlar için bayağı bekliyordum inşallah upload hızım artar soracağım yarın hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…