Turkcell evde internet iyi midir?

Altyapı sağlam ve düzgünse çoğu firmanın vereceği hizmet çok iyi olur. Ama altyapı destekliyorsa TurkNet daha iyi olmaz mı?

Evet doğru ama değil ise TurkNet dışında hiçbiri değiştirmiyor alt yapıyı benim komşum Türk Telekom kulanıyor alt yapıda Türk Telekom ama Türk Telekom ekibi alt yapılarını değiştirmedi TurkNet sayesinde şimdi komşumda faydalanıyor ve bir umut işte belki GigaFiber getirirler.

Neden değiştirsinler ki kimse altyapı yenileyip müşteri kaybetmek istemez. Zaten şimdi tüm ülkenin altyapısı fiber olsa çoğu kişi türknet kullanırdı kesin.

Evet haklısın şu an evine fiber gelen arkadaşlarıma hep TurkNet önerdim hepside geçti sadece 1 tane arkadaşım kaldı geçmeyen onun tahtü 9.ayda bitecek.

Evet haklısın şu an evine fiber gelen arkadaşlarıma hep TurkNet önerdim hepside geçti sadece 1 tane arkadaşım kaldı geçmeyen onun tahtü 9.ayda bitecek.
Bende fiber gelse hemen türknet geçeceğim. Oturduğum ev cadde üzerinde ama yapılaşma düzgün olmadığı için fiber yoktur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…