danieloss Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 525 Çözümler 3 Yer Türkiye 10 Haziran 2023 #11 Turkcell istiyorum ama onların sisteminde bizim binamızın ismi gözükmüyor ve fiber altyapı isteyemiyoruz. Lıterhf dedi: 192.168.1.1 hat değerlerini atar mısın? Ve FixNet geçmeni öneririrm bende geçeceğim FixNet'e Millenicom kullanuyorum. Türk Telekom altyapısı en iyisi hocam. Genişletmek için tıkla... Hat değerlerine nereden bakılıyor?
Turkcell istiyorum ama onların sisteminde bizim binamızın ismi gözükmüyor ve fiber altyapı isteyemiyoruz. Lıterhf dedi: 192.168.1.1 hat değerlerini atar mısın? Ve FixNet geçmeni öneririrm bende geçeceğim FixNet'e Millenicom kullanuyorum. Türk Telekom altyapısı en iyisi hocam. Genişletmek için tıkla... Hat değerlerine nereden bakılıyor?
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 10 Haziran 2023 #12 danieloss dedi: Turkcell istiyorum ama onların sisteminde bizim binamızın ismi gözükmüyor ve fiber altyapı isteyemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sol önermem hocam hem Superonline altyapı ne de sol firması. En iyisi Türk Telekom altyapısı benim fikrimce en iyi firmalarda yer alan operator (FixNet) kişisel goruşum ile. danieloss dedi: Turkcell istiyorum ama onların sisteminde bizim binamızın ismi gözükmüyor ve fiber altyapı isteyemiyoruz. Hat değerlerine nereden bakılıyor? Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1 giriş yapınca modem ve model belirtin.
danieloss dedi: Turkcell istiyorum ama onların sisteminde bizim binamızın ismi gözükmüyor ve fiber altyapı isteyemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Sol önermem hocam hem Superonline altyapı ne de sol firması. En iyisi Türk Telekom altyapısı benim fikrimce en iyi firmalarda yer alan operator (FixNet) kişisel goruşum ile. danieloss dedi: Turkcell istiyorum ama onların sisteminde bizim binamızın ismi gözükmüyor ve fiber altyapı isteyemiyoruz. Hat değerlerine nereden bakılıyor? Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1 giriş yapınca modem ve model belirtin.