Denemekten zarar gelmez hocam ben deneyeceğim.Bende diyorum ki internet üzerinden ile özel kampanya yapılmıyor diye biliyorum, ile özel kamapnya sadece o ildeki bayilerde oluyor diye biliyorum.
Denemekten zarar gelmez hocam ben deneyeceğim.Bende diyorum ki internet üzerinden ile özel kampanya yapılmıyor diye biliyorum, ile özel kamapnya sadece o ildeki bayilerde oluyor diye biliyorum.
Bende diyorum ki internet üzerinden ile özel kampanya yapılmıyor diye biliyorum, ile özel kamapnya sadece o ildeki bayilerde oluyor diye biliyorum.
Öncelikle e-Devlet aktivasyonunu seçiniz ardından kuzeninizin adresini girin SIM kartı ona teslim edicelektir hattın yasal sahibi zorunluluğu yok e-Devlet'te ardından SIM kartınız kuzeninize teslim edildikten sonra kuzeniniz SIM kartını size kargoyla gönderecek gerisi sizde.
Eki Görüntüle 2317706
Başvuruyu yaptım ama kimlik istiyorlarmış. Umarım plan patlamaz.kimlik fotosu ve pin kodunu yolladım, sonucu yazarım.
Düşünmedim değilKimliği kargoyla yollayınşaka bir yana dert olmaz bence kimlik sorunu.
Hocam zaten paketi kullanmıyorum. Şu an 25GB'lık paket var son 1 yılda ortalama aylık kullanımım 5GB bile değildir. Önemli olan ucuz olması ve çekim kalitesi. TürkTelekom Pamukkale Üniversitesi kampüsünde bile tek çizgi çekiyordu. Aile evimdeki odamda TürkTelekom ve Vodafone hiç çekmiyor, Turkcell en azından sinyal alabiliyor tek çizgi de olsa. Bu nedenle Turkcell'e geçmek zorundayım.Yapabiliyorsan başka operatörden al bu şekilde. Turkcell'de internet çok hızlı bitiyor. Vodafone da 20GB'ı 1 ayda bitiremiyordum, Turkcell'de 40GB bitti daha 4 gün var internetim yok.
Hocam zaten paketi kullanmıyorum. Şu an 25GB'lık paket var son 1 yılda ortalama aylık kullanımım 5GB bile değildir. Önemli olan ucuz olması ve çekim kalitesi. Türk Telekom Pamukkale Üniversitesi kampüsünde bile tek çizgi çekiyordu. Aile evimdeki odamda Türk Telekom ve Vodafone hiç çekmiyor, Turkcell en azından sinyal alabiliyor tek çizgi de olsa. Bu nedenle Turkcell'e geçmek zorundayım.
Hocam paketi yapabildin mi bende başvuracağım da aynı paket içinHocam zaten paketi kullanmıyorum. Şu an 25GB'lık paket var son 1 yılda ortalama aylık kullanımım 5GB bile değildir. Önemli olan ucuz olması ve çekim kalitesi. TürkTelekom Pamukkale Üniversitesi kampüsünde bile tek çizgi çekiyordu. Aile evimdeki odamda TürkTelekom ve Vodafone hiç çekmiyor, Turkcell en azından sinyal alabiliyor tek çizgi de olsa. Bu nedenle Turkcell'e geçmek zorundayım.
Evet, e-devlet aktivasyonu seçip kuzenimin adresine yolladım. O da bana kargoladı.Hocam paketi yapabildin mi bende başvuracağım da aynı paket için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.