Turkcell ile özel kampanyalardan yararlanmak için ne yapılmalı?

Bende diyorum ki internet üzerinden ile özel kampanya yapılmıyor diye biliyorum, ile özel kamapnya sadece o ildeki bayilerde oluyor diye biliyorum.

Yanlış biliyorsunuz tarifenin detaylarına bakınca internetten basvurulabileceği yazıyor.

Başvuruyu yaptım ama kimlik istiyorlarmış. Umarım plan patlamaz. Kimlik fotosu ve pin kodunu yolladım, sonucu yazarım.

Yapabiliyorsan başka operatörden al bu şekilde. Turkcell'de internet çok hızlı bitiyor. Vodafone da 20GB'ı 1 ayda bitiremiyordum, Turkcell'de 40GB bitti daha 4 gün var internetim yok.

Yapabiliyorsan başka operatörden al bu şekilde. Turkcell'de internet çok hızlı bitiyor. Vodafone da 20GB'ı 1 ayda bitiremiyordum, Turkcell'de 40GB bitti daha 4 gün var internetim yok.
Hocam zaten paketi kullanmıyorum. Şu an 25GB'lık paket var son 1 yılda ortalama aylık kullanımım 5GB bile değildir. Önemli olan ucuz olması ve çekim kalitesi. TürkTelekom Pamukkale Üniversitesi kampüsünde bile tek çizgi çekiyordu. Aile evimdeki odamda TürkTelekom ve Vodafone hiç çekmiyor, Turkcell en azından sinyal alabiliyor tek çizgi de olsa. Bu nedenle Turkcell'e geçmek zorundayım.

Hocam paketi yapabildin mi? Ben de başvuracağım da aynı paket için.

Hocam paketi yapabildin mi bende başvuracağım da aynı paket için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…