Turkcell internet sitesi onayı Superbox'a gönderiyor

armes2323

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Turkcell Superbox kullanıyorum. Turkcell sitesine girerken GSM olarak Superbox numarasını giriyorum sonrasında kendi kullandığım numarama gelen güvenlik şifresiyle giriş yapıyorum. Ancak fatura verilerini ve analizleri isterken mobil onay istiyor ve Superbox numarasını GSM numarası gibi gösterip oraya gelen güvenlik şifresini giriniz diyor. E Superbox'a mesaj gelmez normal bir cep numarası değil. Değiştirmeye çalışıyorum numarayı ama ne yaptıysam değişemedim.

Merhaba. Turkcell Superbox kullanıyorum. Turkcell sitesine girerken GSM olarak Superbox numarasını giriyorum sonrasında kendi kullandığım numarama gelen güvenlik şifresiyle giriş yapıyorum. Ancak fatura verilerini ve analizleri isterken mobil onay istiyor ve Superbox numarasını GSM numarası gibi gösterip oraya gelen güvenlik şifresini giriniz diyor. E Superbox'a mesaj gelmez normal bir cep numarası değil. Değiştirmeye çalışıyorum numarayı ama ne yaptıysam değişemedim.

Superbox'a mesaj geliyor. Ben 2 yıl kullandım. Modem Kullanıcı arayüzünde SMS'ler anlık olarak düşüyordu.

Superbox'a mesaj geliyor. Ben 2 yıl kullandım. Modem Kullanıcı arayüzünde SMS'ler anlık olarak düşüyordu.
modem arayüzüne girdim gelmiyor :(

sms in başka bir yere gitme durumu var mı. bu kullandığım superbox numarasını başkası kullanamıyor değil mi ?

Modem arayüzüne girdim gelmiyor :(

SMS'in başka bir yere gitme durumu var mı? Bu kullandığım Superbox numarasını başkası kullanamıyor değil mi?

SIM kartlara ait olan telefon numarası kimlik yapısına sahiptir ve kopyası bulunamaz. Sadece o telefon numarasına SMS gelir. Telefon numarası değiştirme gibi birşeyide kendiniz yapamazsınız. Telefon numarası aynı IMEI gibi spesific özel numaralardır. SMS modem arayüzüne düşmüyorsa bunu takip etmenizin bir yolu maalesef bulunmamakta. Müşteri hizmetlerini arayıp döküm isteyebilirsiniz analizler için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı