Benim bildiğim kadarıyla Turkcell mağazasına giderek bir hat alacağını söylüyorsun orada yetkililerde yardımcı oluyor hocam ekstra paket vs almak istersen Turkcell uygulamasından alabilirsin diye biliyorum.İnternetten Turkcell hat almak istedim, mağazada öde diyor. Nasıl anlamadım.
Benim bildiğim kadarıyla Turkcell mağazasına giderek bir hat alacağını söylüyorsun orada yetkililerde yardımcı oluyor hocam ekstra paket vs almak istersen Turkcell uygulamasından alabilirsin diye biliyorum.
Benim bildiğim kadarıyla Turkcell mağazasına giderek bir hat alacağını söylüyorsun orada yetkililerde yardımcı oluyor hocam ekstra paket vs almak istersen Turkcell uygulamasından alabilirsin diye biliyorum.
görsel yüklemeyi unutmuşumBenim bildiğim kadarıyla Turkcell mağazasına giderek bir hat alacağını söylüyorsun orada yetkililerde yardımcı oluyor hocam ekstra paket vs almak istersen Turkcell uygulamasından alabilirsin diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.