Turkcell neden pahalı?

İlk olması ve diğerlerinden kötü olmaması. Bunlarında reklamını kaliteli yapması. Yani kendi markasını güzel konumlandırıp müşterisini diğerlerinden iyi olduğuna inandırması.

Vodafone ve TT ucuz. Ama Turkcell diğerlerine göre bayağı pahalı.

Superonline kullanıyorum ADSL ile Allah bizi imtihana sokuyor. GoW rangarök 3 günde anca inmişti. Ya millet "Herkes 1Gbps internet kullanmalı" diyor, Lan ben 50 Mbps kullansam yeter bana. Sadece bir oyun inmesi için tüm gün açık tutmayayım PC'yi. Pahalı olsun olmasın ADSL internet kullanılmaz o kadar. Numaram da sanırsam Turkcell fakat annem babamla ortak 15GB kullandığımızdan ay sonu gelmeden elektrik kesilirse o ay 3-5 kez sıkıntıya sokabiliyor. Ama diğerleri ablamlar falan Vodafone kullanıyor galiba.

Lütfen geçtikten sonra fikirlerinizi paylaşın. Oldukça merak ediyorum.

Marka olduklari icin pahali olabilir ama ayni zamanda kaliteli ve bulundugunuz konuma gore degisebiliyor sizin bulundugunuz yerde hangisi daha iyiyse ona gecmeniz daha iyi olacaktir. Bende Vodafone kullanıyordum evimde bile cekmiyordu Turkcell'e gectim cekmedigi yer az, yani sehir icinde sıkıntı yasamazsiniz(tabii konuma gore)

Turkcell'e ilk geçtiğimde uygun bir paket ve mükemmel çekim kalitesi vardı. TT ve Vodafone'dan sonra ilaç gibi gelmişti. Daha ilk taahhüttüm bittiğinde ve yenilediğimde o eski çekim gücü ve internet hızı kalmamıştı. Belki hâlâ en iyisi Turkcell'dir ama taahhüttüm bitince değiştirmeyi düşünebilirim

Diğerlerine göre çok daha iyi çekiyor bence. Eskiden Turkcell kullanırdık sonradan fiyatlar çok artınca Vodafone geçtim geçmez olaydım doğru düzgün çekmiyor bile bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…