Turkcell Numara Taşıma ve E-SIM Nasıl Alınır?

atakanuludag

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
React & Angular Developer
Selam,

Uzun süredir Türk Telekom mobil kullanıyorum ancak çekmeme durumundan ve ara ara internet kesilmesinden dolayı Turkcell'e numaramı taşıma kararı aldım. 40 gün sonra taahhüdüm bitiyor. Numara taşımayla alakalı birkaç sorum olacak;
  • Taahhüt bitmesine 1 hafta kala numara taşıma işlemlerine başlamak doğru mu? Genelde bu şekilde öneriliyor. Türk Telekom'dan fazladan ceza gibi bir ödeme çıkmasını istemiyorum
  • Turkcell'e numaramı taşırken E-SIM olarak taşımak istiyorum. Online işlemlerden bu mümkün mü yoksa illa bayiden mi taşımak gerekiyor veya ilk önce fiziksel SIM alıp sonra mı E-SIM istemek gerekiyor.
Başka önerileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkür ederim :)

Numara taşırken taahhüttün bittiği tarihi söylerseniz hattın açılışını ona göre yaparlar. E-SIM için bayiye gitmeniz lazım ama size tavsiyem ilk olarak onlinedan alın daha cazip fırsatlar oluyor daha sonra gidip e-sim isteyin en son 50₺ idi. Size bir QR kod veriyorlar telefona okutunca açılıyor. Ama bildiğim kadarı ile E-SIM çok kararlı çalışmıyor (Samsung için öyle apple vs. diğer cihazlarda farklı olabilir)

Numara taşırken taahhüttün bittiği tarihi söylerseniz hattın açılışını ona göre yaparlar. E-SIM için bayiye gitmeniz lazım ama size tavsiyem ilk olarak onlinedan alın daha cazip fırsatlar oluyor daha sonra gidip e-sim isteyin en son 50₺ idi. Size bir QR kod veriyorlar telefona okutunca açılıyor. Ama bildiğim kadarı ile E-SIM çok kararlı çalışmıyor (Samsung için öyle apple vs. diğer cihazlarda farklı olabilir)
Anladım hocam teşekkür ederim. Onlinedan alınca sim kartı kargoyla mı gönderiliyor ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı