Merhaba arkadaşlar. Ben Pazartesi günü Turkcell bayisine giderek mevcut Türk Telekom hattımı Turkcell'e taşıma işlemi başlattım. Numaram aynı kalacak şekilde taşıma yaptım. Ancak bazı sorularım var, deneyimli kişilerden yardım almak isterim.
Öncelikle bana dün Turkcell'den şöyle bir mesaj geldi:
1. Bu mesajda belirtilen tarih ve saat geldiğinde direkt olarak Turkcell SIM kartımı mı takmalıyım, yoksa başka bir SMS mi beklemem gerekiyor?
2. Şu anda Türk Telekom hattım hâlâ aktif. Bu taşıma işlemi sırasında Türk Telekom tarafında iptal ettirmem gereken bir şey var mı yoksa tamamen otomatik mi iptal ediliyor?
3. Son olarak bulunduğum bölgede Türk Telekom çekmiyordu ve internet hızım da çok düşüktü. Turkcell'e geçtiğimde bu durum düzelir mi? Yani daha iyi çekim gücü ve daha hızlı internet alır mıyım?
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle bana dün Turkcell'den şöyle bir mesaj geldi:
Değerli Müşterimiz, Numara Taşıma talebiniz onaylanmıştır. XXXXXXXXXX No'lu hattınızın taşıma işlemi 29/05/2025 tarihinde 12:56 saatinde gerçekleşecektir. SIM kartınızı belirtilen gün ve saatte telefonunuza takınız.
1. Bu mesajda belirtilen tarih ve saat geldiğinde direkt olarak Turkcell SIM kartımı mı takmalıyım, yoksa başka bir SMS mi beklemem gerekiyor?
2. Şu anda Türk Telekom hattım hâlâ aktif. Bu taşıma işlemi sırasında Türk Telekom tarafında iptal ettirmem gereken bir şey var mı yoksa tamamen otomatik mi iptal ediliyor?
3. Son olarak bulunduğum bölgede Türk Telekom çekmiyordu ve internet hızım da çok düşüktü. Turkcell'e geçtiğimde bu durum düzelir mi? Yani daha iyi çekim gücü ve daha hızlı internet alır mıyım?
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: