Turkcell paket ücretleri nasıl?

Trencmivront

Hectopat
Yer
Hatay/Samandağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Vivobook S15
Ryzen 9 8945HS
Radeon 780M
32GB RAM
1TB SSD
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Hattım başkasının adına ve Vodafone'luyum. Vodafone hat devri konusunda zorluk çıkarttığı için hattımı Turkcell'e taşıyıp kendime devretmeyi düşünüyorum ama paket fiyatları konusunda internetten yeterli bilgi aldığımı düşünmüyorum. Paket fiyatları ve içerikleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Gnç'li olabilirim.

Aşşşırı pahalı, şu yıllık olanı veya 6 aylık olanı aldığım içi duruyorum ben , o da kalktı durmanın bir anlamı yok Aralık'ta paket bitiyor başka operatöre geçeceğim.

Aşşırı pahalı, şu yıllık olanı veya 6 aylık olanı aldığım içi duruyorum ben, o da kalktı durmanın bir anlamı yok aralık'ta paket bitiyor başka operatöre geçeceğim.

Tam olarak nasıl paket fiyatları? Yani, Vodafone da kalmamak için bir sebep olacak olan yok mudur?

Hattın .ekim kalitesine göre Türkcell'den başka hat yok. Fiyatlar yüksek dediğiniz hat buysa diğerleri de ucuz mu? Yeni geçtim ben de ve diğerleri de ucuz değil. 50 az verip çekmeyen hat mantıklı değil.

Hattın .ekim kalitesine göre Türkcell'den başka hat yok. Fiyatlar yüksek dediğiniz hat buysa diğerleri de ucuz mu? Yeni geçtim ben de ve diğerleri de ucuz değil. 50 az verip çekmeyen hat mantıklı değil.
Faturalı paketler hakkında bilginiz var mı?

Hattım başkasının adına ve Vodafone'luyum. Vodafone hat devri konusunda zorluk çıkarttığı için hattımı Turkcell'e taşıyıp kendime devretmeyi düşünüyorum ama paket fiyatları konusunda internetten yeterli bilgi aldığımı düşünmüyorum. Paket fiyatları ve içerikleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Gnç'li olabilirim.

Genelde sadece hat devriyle gelenlere en uygun paketleri sunuyor. Kendi müşterisine ise ilk yıl sonunda kazık atmayı çok seviyor. Gerçi hemen hemen tüm operatörler böyle. Bu yüzden ben her yıl hat taşımaya başladım. Önceki sene Turkcell'dim Vodafone'a geçtim, 3-4 ay sonrada hat devri yapanlara sunduğu paketleri inceleyip Turkcell'e geçeceğim 1 yıl.

Genelde sadece hat devriyle gelenlere en uygun paketleri sunuyor. Kendi müşterisine ise ilk yıl sonunda kazık atmayı çok seviyor. Gerçi hemen hemen tüm operatörler böyle. Bu yüzden ben her yıl hat taşımaya başladım. Önceki sene Turkcell'dim Vodafone'a geçtim, 3-4 ay sonra da hat devri yapanlara sunduğu paketleri inceleyip Turkcell'e geçeceğim 1 yıl.

Ağustos ayında hat taşıma kampanyaları vardı. Onları yakalasaydınız daha kârlı olabilirdi. Ben kendime devredeceğim için başka bir faturalı paket alamazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı