Turkcell, Paycell Kart nerelerde geçer?

241212

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar,

Paycell Mobil Ödeme ile bu ay Turkcell bana 10.000 TL mobil ödeme limiti tanımladı. Paycell karta aktarıp sanırım anlaşmalı olan yerler de geçiyormuş. Paycell Kartı hiç kullanmadım. Aramız da kullanan var mı? Varsa nereler de harcama yapıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar,

Paycell Mobil Ödeme ile bu ay Turkcell bana 10.000 TL mobil ödeme limiti tanımladı. Paycell karta aktarıp sanırım anlaşmalı olan yerler de geçiyormuş. Paycell Kartı hiç kullanmadım. Aramız da kullanan var mı? Varsa nereler de harcama yapıyorsunuz?
Geçmeyen yer görmedim bu zamana kadar. Düzenli kullanıyorum.

Örneğin tütün ürünlerin de geçiyor mu? Geçmeyen yer dediğiniz keşke alternatif birkaç yer söyleseydiniz.
Bahsettiğiniz şey Paycell karta aktarılabilir bakiye di mi? Paycell uygulamasından kullanılan. Geçmeyen yer zordur fikrimce. Bana bu zamana kadar sıkıntı çıkartmadı. Fiziki ödemede de kullanıyorum dijitalde de.
Üstelik komisyon alsa da Papara'ya falan çekilebiliyor.

Bahsettiğiniz şey Paycell karta aktarılabilir bakiye değil mi? Paycell uygulamasından kullanılan. Geçmeyen yer zordur fikrimce. Bana bu zamana kadar sıkıntı çıkartmadı. Fiziki ödemede de kullanıyorum dijitalde de.
Üstelik komisyon alsa da Papara'ya falan çekilebiliyor.

Nakit olarak Papara'ya aktarım yapılabiliyor mu? Papara şu an sıkıntılı o yüzden onu kullanmak istemiyorum. Ama Migros gibi yerler de geçiyorsa kullanırım. Yani şöyle harcıyorsun, faturana yansyor.

Nakit olarak Papara'ya aktarım yapılabiliyor mu? Papara şu an sıkıntılı o yüzden onu kullanmak istemiyorum. Ama Migros gibi yerler de geçiyorsa kullanırım.
Migros'ta falan geçiyor evet. Çok kez alışveriş yaptım. Papara'ya aktarılıp oradan da artık ne yaparsanız. Para yükleme kısıtlaması yok bazı kartlardaki gibi. Komisyonunu alıyor sadece.

Migros'ta falan geçiyor evet. Çok kez alışveriş yaptım. Papara'ya aktarılıp oradan da artık ne yaparsanız. Para yükleme kısıtlaması yok bazı kartlardaki gibi. Komisyonunu alıyor sadece.

Migros'a gittim bugün, danışmaya sorduğum da geçmiyor dediler. Belki bilmiyordur diyerek bir şey alıp kasaya gittim, kasada da geçmiyor dediler. Farklı Migros Jet'e gittim bu sefer orada da geçmiyormuş. Birkaç Migros gezdim can sıkıntısından ama yok nafile :D. Yani Paycell kart olarak ödeme geçmiyormuş QR ile de geçmiyormuş.

Migros'a gittim bugün, danışmaya sorduğum da geçmiyor dediler. Belki bilmiyordur diyerek bir şey alıp kasaya gittim, kasada da geçmiyor dediler. Farklı Migros Jet'e gittim bu sefer orada da geçmiyormuş. Birkaç Migros gezdim can sıkıntısından ama yok nafile :D. Yani Paycell kart olarak ödeme geçmiyormuş QR ile de geçmiyormuş.
Saçmalık. Her yerde geçmesi lazım. Birçok kez alışveriş yaptım. Büyük marketleri geçtim bakkal vs. çeşitli yerlerden de çok kez çektim. İlginç harbiden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı