Turkcell Port yok

tattooqasis

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle şu anda bir Turkcell Superonline kullanıcısıyım ve ADSL modem kullanıyorum. Tabii haliyle Max 16Mbps internet sağlanıyor. Bugün Turkcell'i aradım ve yükseltmek için ne yapabileceğimi sordum aradığım arkadaşta bulunduğum bölgede VDSL de 50Mbps desteklediğini başvurumu alabileceklerini belirtti. Bende tabii ki hemen başvuru yaptım. Fakat sonuç hüsran 2 saat sonra arayıp port olmadığını belirttiler şimdi bu port olayını ben bir türlü anlamadım port nasıl açtırabilirim diyorum Türk Telekom ile görüşmeniz lazım diyorlar Türk Telekom'u aradım onlarda şu anda olduğum bölgede Türk Telekom altyapısı olmadığını ve anca altyapı geldiğinde yapabiliriz dediler tabii aynı zamanda Türk Telekom müşteriside olmam gerekiyormuş şimdi ben bu işi nasıl çözebilirim port açtıramıyor muyuz ne olacak bu iş 16Mbps de 2 kişi YouTube'a giriyor internet çöküyor.

Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı