Turkcell puan ile 12 TL'ye airfry almak gerçek mi?

Arkadaşlar teşekkürler iyi ki kart bilgilerini girmeden buraya yazmışım yoksa daha kötü şeyler olabilirdi. Mesaj türkcellin kendinden gelince biraz inandım normalde böyle şeylere inanmam. Bu mesaj olayı nasıl oluyor biliyor musunuz çünkü mesajı direkt türkcell kendisi attı dediğim gibi mesajın üstünde eski mesajlar var salla kazandan kazandığınız gb bitti vs vs
Mesaj nasıl Turkcell'in kendisinden geliyor. Mesajın fotoğrafını atabilir misiniz?

Mesaj nasıl Turkcell'in kendisinden geliyor. Mesajın fotoğrafını atabilir misiniz?

Geçende PTT'den geldi PTT'nin kendisinden bildiğiniz.

Arkadaşlar teşekkürler iyi ki kart bilgilerini girmeden buraya yazmışım yoksa daha kötü şeyler olabilirdi. Mesaj Turkcell'in kendinden gelince biraz inandım normalde böyle şeylere inanmam. Bu mesaj olayı nasıl oluyor biliyor musunuz çünkü mesajı direkt Turkcell kendisi attı dediğim gibi mesajın üstünde eski mesajlar var salla kazandan kazandığınız GB bitti vs.

Ben böyle şeyler için hemen gizli sekmeden girip test ediyorum zaten aynı şeyler çıkarsa tamam diyorum direkt siliyorum siteyi geçende aynı şeyi PTT yede yaptılar

........

Screenshot_20250407_154802_Messages.jpg

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250407_154802_Messages.jpg
    Screenshot_20250407_154802_Messages.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı