Turkcell SMS gönderilmiyor

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
Merhabalar. Turkcell kullanıyorum. Uygulamada hattımda 100 SMS olduğunu görüyorum. Ama hiçbir şekilde SMS gönderemiyorum. Müşteri temsilcileri de doğru düzgün yanıtlayamıyor. Çözümü var mıdır?

IMG_E3986.JPG

Buna dair bir sorunla karşılaşmıştım. İlk kez iphone'a geçen bir arkadaşımda olmuştu. Mesaj yolladığınız kişinin numarası, +90 ile başlıyorsa +90 silip 0555 tarzında; +90 ile başlamıyorsa da +90'ı ekleyip kaydedip deneyin.
(çözüm sağlamıştı.)

Buna dair bir sorunla karşılaşmıştım. İlk kez iphone'a geçen bir arkadaşımda olmuştu. Mesaj yolladığınız kişinin numarası, +90 ile başlıyorsa +90 silip 0555 tarzında; +90 ile başlamıyorsa da +90'ı ekleyip kaydedip deneyin.
(çözüm sağlamıştı.)

Maalesef işe yaramadı.
(çözüm sağlamıştı.)

Maalesef işe yaramadı.

Buradaki işlemleri deneyin. Olmazsa sadece belirli kişilere mesaj gitmiyorsa numaralarını tamamen silip yukarıda yazdıklarımı deneyin. Ayarlardan sms olarak gönderin açık olduğundan emin olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı