Turkcell Süperonline için TT altyapısı kullanılır mı?

Hizmet alabiliyorsun.

Sultanbeyli/İstanbul bölgesinde oturan dayım hizmet alıyor Türk Telekom altyapısıyla Turkcell Superonline olarak.

Ne kadar hız alıyor bilmiyorum. Tahminimce ADSL olduğunu düşünüyorum.

Superonline fiyatları zaten yüksek. Yüksek hız vereceklerinin bir garantisi yok. Çok fazla olumsuz ve negatif durumlar var hız konusu üzerinde.

Superonline üzerinden hizmet alıp yüksek fiyat vermektense Türk Telekom aboneliği almak daha mantıklıdır. Aşağı yukarı fiyatları yakın zaten.

Ayrıca Netspeed, Millenicom gibi firmalar daha uygun fiyatlı hizmet verirken tercihiniz yanlış olur.

Ve herhangi bir sıkıntı yaşadığınızda superonline TT'ye ardından TT superonline'a dönüyor ve sizin bir günlük iş 30 gün oluyor. Başıma geldi verdiğimiz her para haram zıkkım olsun.

Yeni kurulum için TT başvuru da bulundum 2 hafta sonra az önce geldiler amma müstakil evimde ki telefon direğinden gelen eski kabloyu ek yapacaklar idi Red ettim ben sıfırdan kurulum için yeni abonelik almıştım Millenicom"a gelince aman kalsın 2 gün kullanmadım kapattım ilk günden 30 kez kopar mı 35'lik paketten 1/13 Mbps arasında hız alıyordum.

Yeni kurulum için TT başvuru da bulundum 2 hafta sonra az önce geldiler amma müstakil evimde ki telefon direğinden gelen eski kabloyu ek yapacaklar idi Red ettim ben sıfırdan kurulum için yeni abonelik almıştım Millenicom"a gelince aman kalsın 2 gün kullanmadım kapattım ilk günden 30 kez kopar mı 35'lik paketten 1/13 Mbps arasında hız alıyordum.
Altyapınız kötü ise her firma aynı sonuçları verir genelde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı