Turkcell Superbox Alınır mı?

JackKipper

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Dijital Baskı / Grafik Tasarım
Oturduğum konum gereği internetim berbat, oyunlarda ping'den geçilmiyor. Bir kaç kişi Turkcell Superbox ve Vodafone Supernet'e bakmamı söyledi, ama emin olamadım. Kullanan var mı? Varsa sizce alınır mı?

Oturduğum konum gereği internetim berbat, oyunlarda ping'den geçilmiyor. Bir kaç kişi Turkcell Superbox ve Vodafone Supernet'e bakmamı söyledi, ama emin olamadım. Kullanan var mı? Varsa sizce alınır mı?
Süperbox u arkadaşım kullanıyor çok memnun hızından lakin arada sırada kesiliyor

Bütçe olarak sizi zorlamıyorsa gayet kaliteli bir hizmeti var fakat bana göre fiyatları pahalı.

Superbox'ın dezavantajı;
  1. Baz istasyonu yoğun olursa hız düşüyor ping sorunu yaşanıyor. Oturduğunuz bölgeye göre değişir, telefondan hız testi yaparak kendiniz gözlemleyebilirsiniz. Hattın Turkcell olması gerektiğini söylemiyorum.
  2. Hava koşulları kötüye giderse ping sorunu olabiliyor. Hız düşüyor, kesilme sorunu çok sık yaşanıyor.
  3. Fiyatı tuzlu.

En önemli olan madde, 1. madde. Turkcell kullanan varsa Speedtest uygulaması üzerinden Frankfurt'a hız testi yapın. Özellikle 19:00 ile 00:00 arasını 2-3 gün gözlemleyin.

Değerler iyi ve maddi açıdan uygunsa geçin 🙂

Ben kullanıyorum.Söylenilen hızı veriyor ancak kablolu internete nazaran pingler biraz yüksek.(örn. lol'de kablolu internetimde 20-30 ping alırken superbox'da 50-60 ping alıyorum.)

İndirme hızı çok iyi ben şu ana kadar hiç problem yaşamadım lakin upload hızım 30 40 olmasına rağmen yayın açarken sorun yaratıyor

Superbox'ın dezavantajı;
  1. Baz istasyonu yoğun olursa hız düşüyor ping sorunu yaşanıyor. Oturduğunuz bölgeye göre değişir, telefondan hız testi yaparak kendiniz gözlemleyebilirsiniz. Hattın Turkcell olması gerektiğini söylemiyorum.
  2. Hava koşulları kötüye giderse ping sorunu olabiliyor. Hız düşüyor, kesilme sorunu çok sık yaşanıyor.
  3. Fiyatı tuzlu.

En önemli olan madde, 1. madde. Turkcell kullanan varsa Speedtest uygulaması üzerinden Frankfurt'a hız testi yapın. Özellikle 19:00 ile 00:00 arasını 2-3 gün gözlemleyin.

Değerler iyi ve maddi açıdan uygunsa geçin 🙂

Dezavantajların hepsi doğru 6 ay kullandım ve geçen hafta iptal ettim kesinlikle önermem 2 mbps altında hız alıyordum kanıtlarıyla var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı