Turkcell Superbox nasıl?

Xesstiano

Megapat
Yeni eve taşındık ve taşındığımız binada xDSL altyapısı yok. Daha doğrusu evin önündeki yoldan fiber altyapısı geçiyor fakat binada fiber kutusu yok komşumuzun dediğine göre. Dün telefonla altyapı için başvuru yaptık. 180 kadar sürebilir dendi fakat komşumuz 2 yıldır bağlanmıyor dedi. Kendisi Superbox sınırsız kullanıyormuş bize de onu önerdi. İşimi görür mü? Genellikle video ve film taklılacağım. Okul dönemi olduğu için pek oyun oynamayacağım. Kullananlar da fikirlerini belirtirse sevinirim. Bir de binaya bağlanması ne kadar süre alabilir? Bizden başka komşular da başvuru yapmışlar bu durumu ne kadar hızlandırır?

Benim bulunduğum yerde 26Mbps download, 36Ping var sabit. Yerine göre değişir. Ben şehrin göbeğinde bir yerlerde değilim üstelik.

Kullanmadım ama fiber için eve geldiklerinde bende sordum. Bana aynı şu cümleyi kurdu "Sinyalleri baz istasyonundan aldığı için gün içinde değişim olur dedi herkes mobil veriyi çok kullanırsa seninki de otomatikman düşer". Twitter'den Turkcell Hizmet sayfasına fiber için mesaj at. Ben fotoğrafladım evin önünden fiber geçiyor dedim anlattım durumu, telefon numaramı istediler bir yetkili beni aradı site yöneticileriniz izin versin bağlayalım dediler. Şimdi site yöneticilerinin izinlerini bekliyoruz.

Kullanan arkadaşım var. Mobil olması çok büyük avantaj. Hem yazlığında, hem evinde hem de teknesinde kullanıyor. Ancak kullanım amacı WEB'de gezinme ve ofis işleri. Online oyun için PİNG'leri yüksek gelebilir.

Ben gayet memnunum kardeşim. Şuanki hız değerlerim bunlar oyunlarda yada filmlerde problem yaşamadım. Şuan binanın 2. katındayım üst kata çıktığım zaman 200 300 arası değişiyor.

Dosya Ekleri

• techn.png
    techn.png
    116,6 KB · Görüntüleme: 248
Alt yapınız yoksa ve bütçeniz müsaitse, Superbox en iyi seçenek gibi görünüyor.

Yanlış bilmiyorsam, kurulum için geldiklerinde zaten hız testi yapıyorlar. Bölgeniz çok elverişsiz ise almazsınız.

Kullanmadım ama fiber için eve geldiklerinde bende sordum. Bana aynı şu cümleyi kurdu "Sinyalleri baz istasyonundan aldığı için gün içinde değişim olur dedi herkes mobil veriyi çok kullanırsa seninki de otomatikman düşer". Twitter'den Turkcell Hizmet sayfasına fiber için mesaj at. Ben fotoğrafladım evin önünden fiber geçiyor dedim anlattım durumu, telefon numaramı istediler bir yetkili beni aradı site yöneticileriniz izin versin bağlayalım dediler. Şimdi site yöneticilerinin izinlerini bekliyoruz.

Bizde bağlamak için daire başı 150 TL istemişler. Bir de taşındığımız bina yeni sayılır 4 yıllık ve daha tam dolu değil. 150 TL olunca vermeyenler olmuş ve gitmişler. Bu yaz bağlanacakmış ama bağlanmamış nedense. Dediğinizi yapacağım belki de bağlarlar.

Bizde bağlamak için daire başı 150 TL istemişler. Bir de taşındığımız bina yeni sayılır 4 yıllık ve daha tam dolu değil. 150 TL olunca vermeyenler olmuş ve gitmişler. Bu yaz bağlanacakmış ama bağlanmamış nedense. Dediğinizi yapacağım belki de bağlarlar.
Birşey bağlamıyorlarki modemin içine hat takıyorlar sadece. Sonra fişe tak çalıştır

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı