Turkcell Superbox Ping Değerleri

Yer
Antalya
Yabancı sunucularda ping değerleri nasıl?

Yabancı sunucularda ping değerleri nasıl?

Yabancı sunucularda speedtest ping değerleri ;

Tabii ki hocam Genelde -72dBm oluyor bende. Peki siz -82dBm'de ne kadar hız alıyorsunuz? ( Baz istasyonuna, kapasitesine ve yoğunluğuna göre farklılık gösterebilir. )

Bende de aynı ürün var. Hangi anteni aldınız bir de anten bir değişim yaptı mı hızlar ve ping konusunda?

Bende en son pakete geçtim. Upload 20-30 arası. 6.000 bit hız verdiğimde ping çıkmadan oyun oynuyorum yayın da donma olmuyor. Yayın programı drop uyarısı veriyor zaman zaman. Ben de tam çözüm bulamadım.

Pubg Yayın testi yaptım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ping 66-80 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Cagdas.K zaten dediğim gibi ben CS:GO'da sadece problem yaşıyorum onun dışında hiç bir oyunda problem yok. CS:GO'da aşırı derecede bir ping dalgalanması mevcut ve oyun oynarken çok laglanıyorum ve karşı rakip benim önüme çıkarken laglı çıkıyor ya da laglı ilerliyor ve vurması zor oluyor onun dışında bir problemim yok fakat ben bu işten para kazandığım için CS:GO benim için hepsinden daha önemli.

Canku7 kardeş, CS:GO oynuyorsan fiber internet şart.
Prof. oynuyorsan Türkcell Superonline kullanan her hangi bir yerden ev tutman senin yararına olacaktır. Ben Faceit Almanya sunucularında 35 ile 45 arasında ping alıyorum. Esea Avrupa ortalamam 45 ping.
Wi-Fi ile aynı pingteyken o dalgalanma bende de oluyor. Tavsiyem sadece fiber internetle, cat 6 kablolu bağlantı kullan.

Bu değerleri benim değil senin alman gerekiyor.

Maalesef 5G teknoljisiyle hız alsan bile o ping olacak. Pingin çaresi fiber. 6G ile pingi belki aşarlar. Oda muhtemel 10 yıl sonra.

Ayrıca Beylikdüzüne şunun şurasında ne kalmış

5G de ping ve paket kaybı sorunları bitecek ve çok çok hızlı internet kullanacağız. Umarım fiyatlar da düşer, mobil internet halen çok pahalı.

@BARON™ Düşmedi düşmezde bazdan alındığı için çok laglı oynuyorsun oyunu sadece yayın açıcağım zaman superbox tercih ediyorum yada indirme/yüklemelerde onun dışında adsl ile oyun oynuyorum sanırım sözleşmem bitince kapattıracağım belki fiber netli bir eve taşınırım. Ama bu laglanma sorunu herkesde olan birşey değil bazı kişilerde bu olmuyor bazılarında benim gibi laglanma sorunu var ne yaptıysam bi türlü düzelmedi ping düşüp inmesini kafaya takmıyorum ama gözle görülür silah çekerken felan bir lag mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…