M MerhabalarSir Centipat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, port açacağım fakat açabileceğim bir yer yok nasıl açabilirim? Arayüz böyle:
Çözüm xu1 5 Ocak 2024 Yönlendirici ayarlarına gelip fotoğraf atar mısınız? Bu YouTube videosunu izleyebilirsiniz.
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 5 Ocak 2024 #2 Hocam bu arayüzün alt kısmıda olması gerek sayfayı kaydırınca Gelişmiş Ayarlar adında bir kısım yok mu? Artı 0 Eksi
Hocam bu arayüzün alt kısmıda olması gerek sayfayı kaydırınca Gelişmiş Ayarlar adında bir kısım yok mu?
KS KS M MerhabalarSir Centipat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 Chemeindefer dedi: Hocam bu arayüzün alt kısmıda olması gerek sayfayı kaydırınca gelişmiş ayarlar adında bir kısım yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet var ama burada ne yapacağım acaba. Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Hocam bu arayüzün alt kısmıda olması gerek sayfayı kaydırınca gelişmiş ayarlar adında bir kısım yok mu? Genişletmek için tıkla... Evet var ama burada ne yapacağım acaba.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 6 5 Ocak 2024 #4 Yönlendirici ayarlarına gelip fotoğraf atar mısınız? Bu YouTube videosunu izleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M MerhabalarSir Centipat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #5 xu1 dedi: Yönlendirici ayarlarına gelip fotoğraf atar mısınız? Bu YouTube videosunu izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... xu1 dedi: Yönlendirici ayarlarına gelip fotoğraf atar mısınız? Bu YouTube videosunu izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır buldum çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
xu1 dedi: Yönlendirici ayarlarına gelip fotoğraf atar mısınız? Bu YouTube videosunu izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... xu1 dedi: Yönlendirici ayarlarına gelip fotoğraf atar mısınız? Bu YouTube videosunu izleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır buldum çok teşekkür ederim.
xu1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 6 6 Ocak 2024 #6 MerhabalarSir dedi: Eki Görüntüle 2075467 Tamamdır buldum çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak rapolarsanız sevinirim. İyi günler. Artı 0 Eksi
MerhabalarSir dedi: Eki Görüntüle 2075467 Tamamdır buldum çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak rapolarsanız sevinirim. İyi günler.