Turkcell Superbox port yönlendirmesi yapılabiliyor mu?

Turkcell Superbox'ta port yönlendirmesi, port açma, Torrent, VPN, VPS hepsi kilitli. Hiçbirine erişim yok maalesef.
Ben sorduğumda port açıldığı söylendi. Sabit IP tanımlaması yapılabiliyor. Bunun dışında Torrent yasak. VPN'de bizi aradığınızda yardımcı oluyoruz dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superbox Limitsiz 4.5G paketini kullanıyorum, port yönlendirmesi ve Torrent indirme yapıyorum. Şu ana kadar kadar bir sıkıntı oluşmadı.

Torrent denedim. Fakat aşırı yavaş indiriyordu. Bu arada sanırım kuruluma gelen arkadaşlar modem arayüzü şifresini falan değiştirdiler. Varsayılan kullanıcı adı ve şifre bende de girmedi. Ben de cihaza reset attım. Herhangi bir ayar vs. değişmiş midir?

Torrent denedim. Fakat aşırı yavaş indiriyordu. Bu arada sanırım kuruluma gelen arkadaşlar modem arayüzü şifresini falan değiştirdiler. Varsayılan kullanıcı adı ve şifre bende de girmedi. Ben de cihaza reset attım. Herhangi bir ayar vs. değişmiş midir?

Dün bende reset attım. Herhangi bir problem olmadı. Şifreleri belirledikten sonra kullanmaya devam ettim.

Bu arada şifre ve id kısmında şöyle bir olay olmuştu bende gelen kişi id kısmına admin ve şifre kısmına ise modemin kablosuz ağı şifresini kullanmamı söylediler kendim oluştaracağım şifreleri basitçe kırdıklarını belirttiler bende modemin arayüzüne admin ve kablosuz ağı şifresini girerek ulaşıyorum. @Recep Baltaş bi de dediğim şekilde girmeyi deneyin isterseniz belki diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş olurum bu konuyla ilgili denemekte fayda var.

Bu hizmette port yönlendirmesi yapılabiliyor mu? Evimde sunucu var ve VPN gibi çözümler olmadan direkt olarak erişmek istiyorum. @Recep Baltaş

Port açılabiliyor test ettim. Fakat nedense Turkcell LTE üzerindeyken ağa erişim sağlayamadım ama türk telekom ağında sorunsuz bağlanabildim.

Güvenlik > Sanal Sunucu kısmından açabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı