Merhabalar,
Turkcell Superbox kullanıyorum. Yurtta kalıyorum bulunduğum bölgede 4.5G çekim kalitesi düşük sayılabilecek derecede. Superbox modem ile gelen internet hızım 3 Mbps civarında bunu arttırmak için ne yapmalıyım? Anten alıp uzatma kablosuyla anteni daha iyi çekebilecek bölgelere koyarak internet hızının artacağını düşündüm. Bunun için Wi-Fi anteni önerir misiniz? Buradaki inkte bulunan parçayı alıp modeme entegre etsem çekim kalitesine etkisi olur mu?
Hız ve çekim gücünü arttırmak için anten ve daha farklı önerilerinizi bekliyorum.
Tamam paketinin desteklediği en yüksek hızsa olabilir. Ama SuperBox çok daha yüksek hızlara çıkabiliyor. 20Mbps bunu ölçmek için yeterli bir değer değil bunu söylemek istedim. Ben antenin faydası olacağını düşünüyorum şahsen.
Tamam paketinin desteklediği en yüksek hızsa olabilir. Ama SuperBox çok daha yüksek hızlara çıkabiliyor. 20Mbps bunu ölçmek için yeterli bir değer değil bunu söylemek istedim. Ben antenin faydası olacağını düşünüyorum şahsen.
Merhabalar. Turkcell bir hatla alabildiğim maksimum hız bu. Her saat başı hız testi yapıyorum değerler hep genel de bu şekil de ve üstü oluyor asla düşmüyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda benim 4.5G alanında olmadığımı söylediler. 1088m yakınım da baz istasyonu yok. Sizce Superbox alırsam mağdur olur muyum?