Turkcell Superbox'da Lokasyon Sınırı Var mı?

Yer
Antalya Manavgat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Turkcell Superbox internete başvuracağım. Taahhütnameyi okuyunca "ücretsiz olarak iki farklı lokasyonda kullanılabilir" diye bir ibare gördüm bu doğru mu? Ben cihazı yanımda taşımak için alacaktım, bilgisi olan veya kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Screenshot_2019-08-07-19-04-00-647_cn.wps.moffice_eng.jpg

Çözüm
Superbox sayfasında aşağıdaki gibi yazıyor. "Gittiğin heryerde" ve "Dilediğiniz her yere yanınızda götürüp elektrik bağlamanız yeterli." Sözleşmedeki madde farklı bir şeyi ifade ediyor olmalı. Garantiye almak isterseniz müşteri hizmetlerine danışın.

superbox.jpg
Superbox sayfasında aşağıdaki gibi yazıyor. "Gittiğin heryerde" ve "Dilediğiniz her yere yanınızda götürüp elektrik bağlamanız yeterli." Sözleşmedeki madde farklı bir şeyi ifade ediyor olmalı. Garantiye almak isterseniz müşteri hizmetlerine danışın.

superbox.jpg

Çözüm
Arkadaşlar ben konuyu unutmuşum kusura bakmayın, siz cevap yazınca fark ettim. Kurulum yapıldı ve yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Kuruluma gelen kişiye sordum kafama takılan maddeleri, 14. ve 15. madeler kafama takılıyordu. Adamın bana dediği arabana adaptör yaptır Türkiye gezisi yap sorun olmaz dedi, cihaz sınırıda yok dedi. Türkcell işgüzarlıktan yazıyor bu şekilde falan dedi ne kadar konuya hakim bilmiyorum. Ben Antalya içinde ve Konya içinde farklı mekanlarda kullandım şu anlık bir sorun yok. Tabiiki arayıp bilgi almak daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı