Turkcell Supercam kullanmak için binada oturanlardan izin almak gerekir mi?

Zorbey07

Kilopat
Daha fazla  
Güvenlik kameralarıyla ilgili bölüm bulamadım, o yüzden buraya yazıyorum. Turkcell Supercam kullananlar var mı? Apartman girişine monte ettirmeyi düşünüyorum. Binada oturanlardan izin almam gerekli mi? Ana girişi görmek istiyorum. Bir nevi hırsızlığa karşı önlem almak istiyorum.

Ortak alanlara kamera takamazsın. Özel hayatı ihlal edebilirsin. Takmak istersen binanın beşte dördünün izin vermesi gerekiyor. Ek olarak projeye aykırı olabilir.

(Değişik ikinci fıkra: 14/11/2007-5711/8 md.) Kat maliklerinden biri, bütün kat maliklerinin beşte dördünün yazılı rızası olmadıkça anagayrimenkulün ortak yerlerinde inşaat, onarım ve tesisler, değişik renkte dış badana veya boya yaptıramaz.

Hırsızlığa önlem almak istiyorsan site toplantıları olduğu zaman konuyu açabilirsin. Diğer türlü sorun çıkabilir.

Ortak alanlara kamera takamazsın. Özel hayatı ihlal edebilirsin. Takmak istersen binanın beşte dördünün izin vermesi gerekiyor. Ek olarak projeye aykırı olabilir.

(Değişik ikinci fıkra: 14/11/2007-5711/8 md.) Kat maliklerinden biri, bütün kat maliklerinin beşte dördünün yazılı rızası olmadıkça anagayrimenkulün ortak yerlerinde inşaat, onarım ve tesisler, değişik renkte dış badana veya boya yaptıramaz.

Hırsızlığa önlem almak istiyorsan site toplantıları olduğu zaman konuyu açabilirsin. Diğer türlü sorun çıkabilir.

Bilgi için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı