Turkcell Superonlie 1000 Mbps alınabilir mi?

Her yerde farklı bir şey çıkıyor. Kablonet'te 100 Mbps VDSL çıkıyor, TurkNet'te 34 Mbps VDSL çıkıyor.

Muhtemelen 35 Mbps VDSL Türk Telekom altyapın var Kablonet'te çıkan sorgulama sonucunu atar mısın?

Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı.
Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar.
Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor Kafalarına göre sansür uyguluyorlar.
Superonline şu anda Türkiye'de internet sansürünün zirve noktası.

Kimi kime şikayet edeceksin.

Herkes farklı bir şey söylüyor 😃 deneyip öğrenmek lazım herhalde. Superonline'de aynı TurkNet'teki gibi beğenmeszen paran iade gibi bir şey var mı?

Superonline taahhüt yapıyor hocam normalde önermem ama bazı bölgelerde iyi Superonline düşünebilirsin çünkü Türk Telekom'da alacağın hız düşük 50 Mbps falan olsa Türk Telekom geç derdim.

Herkes farklı bir şey söylüyor 😃 deneyip öğrenmek lazım herhalde. Superonline'de aynı TurkNet'teki gibi beğenmeszen paran iade gibi bir şey var mı?
Hayır. Elini verince kolunu kaptırırsın. Kurtulmak istediğinde 3-5 bin TL cayma bedelini ödersen kurtulursun. Dert arıyorsun buyur.

Muhtemelen 35 Mbps VDSL Türk Telekom altyapın var Kablonet'te çıkan sorgulama sonucunu atar mısın?
1721921831729.png

Superonline taahhüt yapıyor hocam normalde önermem ama bazı bölgelerde iyi Superonline düşünebilirsin çünkü Türk Telekom'da alacağın hız düşük 50 Mbps falan olsa Türk Telekom geç derdim.
Kablonet geçebilirsin Kablonet DOCSIS altyapın var 100 Mbps alabilirsin.
Eskişehir'de oturuyorum bu arada. Sansürleme var diyorsanız almam o zaman. 100Mbps'de yeterli olur.

Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı.
Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar.
Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTK'nın bile haberi olmuyor kafalarına göre sansür uyguluyorlar.
Superonline şu anda Türkiye'de internet sansürünün zirve noktası.

Kimi kime şikayet edeceksin.

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı