Turkcell Superonline 1000 Mbps alınır mı?

HüseyinLothbrok

Centipat
Daha fazla  
Yeni taahhüt sunuldu TV+ uydu ve 1000 Mbps sınırsız internet ayda 870 TL sizce mantıklı mı? Superonline'ın hızından memnun musunuz?

IMG-20251201-WA0037.jpg

Ben 660 TL veriyorum. Biraz pahalı gibi. Ama interneti hizmeti 10/10. Tabi lokasyona bağlı değişebilir.

Kendim kullanıyorum.
Hız konusunda memnunum da gereksiz bi sansür mevcut tabi aşma yöntemleri var.

Konumdan konuma ve cihazın wifi kartına göre de değişebilir laptop da wifi bağlıyken volorant da ping' im 9-13 ms arası. Kablolu bağlanırsam muhtemlen daha da düşecektir de bana yeterli geliyor.

Ben 660 TL veriyorum. Biraz pahalı gibi. Ama interneti hizmeti 10/10. tabii lokasyona bağlı değişebilir.

Sadece internete mi TV+ la beraber mi?

Kendim kullanıyorum.
Hız konusunda memnunum da gereksiz bir sansür mevcut tabii aşma yöntemleri var.

Konumdan konuma ve cihazın Wi-Fi kartına göre de değişebilir laptop da Wi-Fi bağlıyken Valorant da Ping'im 9-13 ms arası. Kablolu bağlanırsam muhtemlen daha da düşecektir de bana yeterli geliyor.

Sanırım konum olarak İstanbul'a yakınsın genelde İç Anadolu bölgesinde sabit 24 oluyor.

Ben 660 TL veriyorum. Biraz pahalı gibi. Ama interneti hizmeti 10/10. tabii lokasyona bağlı değişebilir.

Ben PC için lan kablosu ile bağlanıyorum ama Wi-Fi ile 2 çubuk alıyorum odamdan modem ise salonda kurulu bunun için napılması gerekli.

TurkNet GigaFiber yoksa geçebilirsiniz fiyatı normal sayabiliriz ek paketini de dahil edersek. GigaFiber varsa zaten başka ISS'ye bakmayın bile en iyi hızı TurkNet veriyor.

Evde televizyon izlendiği için Turkcell devam etmeyi düşünüyorum gene de teşekkür ederim.

Ben 660 TL veriyorum. Biraz pahalı gibi. Ama interneti hizmeti 10/10. Tabi lokasyona bağlı değişebilir.
Yaninda verilenler ile pahali degil normal aslinda.

Yeni taahhüt sunuldu TV+ uydu ve 1000 Mbps sınırsız internet ayda 870 TL sizce mantıklı mı? Superonline'ın hızından memnun musunuz?

Eki Görüntüle 2615335
Bolgeden bolgeye cok degisir bu durum, kendi bolgenizde superonline fiber kullananlara sormaniz en sagliklisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı