Turkcell Superonline Düşük Hız Veriyor

7 Mbps = 850mbps. Internet degerleriniz tamamen normal. 16mbps'lik bir pakete gecmediginiz surece 1mbps download hizindan yukari bir deger alamazsiniz.
Tekrar merhaba bugün 12mbps bir pakete geçtim, şu an kaç alacağım ortalama ?
bugün 12mbps bir pakete geçtim, şu an kaç alacağım ortalama ?

Tekrar merhaba bugün 12 Mbps bir pakete geçtim, şu an kaç alacağım ortalama?
Hız testlerinde yaklaşık 11 Mbps alırsınız diye tahmin ediyorum, bunu 8'e bölersek yaklaşık 1,35 MB/s indirme hızına sahip olacaksınız.

En iyi sonucu hız testlerinde göreceksiniz, bunu 8'e böldüğünüzde saniyede yaklaşık o kadar veri indirme yapabiliyorsunuz.

Superonline 12mbps'lik paket kullanıyorum. 100 Lira ödüyorum bende.

Evet ben de bugün geçtim işte , nasıl memnun musun biraz bahseder misin ?
Gayet memnunum bir ara sokaktaki bağlantı kablolarında problem vardı 1 ay kadar sürede çözdüler. Fakat başka bir problem yaşamadım hızla alakalı falan sıkıntı yok yani tam 12 alıyorum.

Gayet memnunum bir ara sokaktaki bağlantı kablolarında problem vardı 1 ay kadar sürede çözdüler. Fakat başka bir problem yaşamadım hızla alakalı falan sıkıntı yok yani tam 12 alıyorum.
Örnek veriyorum steam'de indirme yaparken kaç alıyorsun ?
Az önce superonline tarafından arandım ve akşam onayladıkları paketin uygun olmadığını bana max 8 mbs destek verebileceklerini söylediler şimdi ben kendimi öldürmemek için ne yapmam gerekiyor ?
Hat değerleri altyapı sorgulama vb resimler aşağıda; Extra net sitesinden altyapı sorguladım...

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    13,9 KB · Görüntüleme: 54
  • 1.PNG
    6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…