Turkcell Superonline ev interneti iyi midir?

normLast

Centipat
Daha fazla  
Esenyurt'ta bir sitede oturuyorum. Şimdiye kadar sadece Atlantis netin internet altyapısı vardı ve hiç memnun değilim. Sürekli kesintiler oluyordu. Geçen hafta Turkcell altyapısı geldi ve Turkcell Superonline 1000 Mbps bağlamayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

Değil.

1767027338674.png

Başka bir forumda bunun hakkında konu açmıştım, linkini atınca buranın moderasyon ekibi mesajı siliyor ancak ekran görüntüsü olarak atarsam bir şey demezler herhalde.

Ayrıca mesajıma ek olarak Turkcell'in sansür politikası da var, ona değinmemişim. SplitWire / GoodbyeDPI gibi yöntemler bile çalışmayabiliyor.

Esenyurt'ta bir sitede oturuyorum. Şimdiye kadar sadece Atlantis netin internet altyapısı vardı ve hiç memnun değilim. Sürekli kesintiler oluyordu. Geçen hafta Turkcell altyapısı geldi ve Turkcell Superonline 1000 Mbps bağlamayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
Bence düşük paketten başlayın. Seneye yenilerken uyguna yeniletirsiniz. Genelde 1000Mbit verip yenilerken yüksek fiyat tuzağına düşürüyorlar. 100 veya 200Mbit ile başlayın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı