Turkcell Superonline fiberde Cloudflare ve Google DNS çalışmıyor

Evet, sansür konusunda en iyi firma TurkNet. Daha önce TurkNet kullanıyordum zaten. Fakat sözlerinde durmayıp bir sene içinde birden fazla zam yaptıkları için ayrıldım. GigaFiber altyapısı gelmeden de geçmeyi düşünmüyorum.
Çok zam yaptılar evet ama diğerleri de en az onlar kadar pahalı. 20-30 TL için değiştirmeye gerek yokmuş gibi.

Yok hocam. Superonline'a boşuna Sansüronline demiyoruz.
@Rootsy'nin önerdiği GoodbyeDPI ile internetteki sansür sorununu çözdüm. Giremediğim siteleri metin belgesine ekleyip girebiliyorum. 1 Yıl tahahhüt bitene kadar takılacağım.

Çok zam yaptılar evet ama diğerleri de en az onlar kadar pahalı. 20-30 TL için değiştirmeye gerek yokmuş gibi.

@Rootsy'nin önerdiği GoodbyeDPI ile internetteki sansür sorununu çözdüm. Giremediğim siteleri metin belgesine ekleyip girebiliyorum. 1 Yıl tahahhüt bitene kadar takılacağım.
O zaman güzel. En esnek firma TürkNet şu an. Ufak bir DNS değiştirmeyle yasakları aşabiliyoruz.

Programi çalıştırınca aktif oluyormu kalıcı ve ping düştü mü ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı