Turkcell Superonline Fiber'e Geçilir mi?

Agnostisch

Megapat
Yer
Ankara
Türk Telekom 75 Mbps + Tivibu 240 lira ödüyoruz aylık, 2 yıllık da taahhüt var. Binamızda Turkcell fiber altyapı var. Bugün Turkcell ile görüştüm hiç cayma bedeli ödemeden Superonline fibere geçiş işlemlerinizi yapabiliriz dedi. 12 ay taahhüt ile 200 Mbps + TV+ 293 lira bir fiyat sundular ve herhangi bir modem ve kurulum ücreti yok dediler. TT ile fazla sorun yaşadığımı söylemem fakat hiç 75 Mbps hız aldığımı hatırlamıyorum, sadece ona yakın değerleri gördüm genelde ve arada hız düşürmeler de cabası. Fakat Turkcell sunduğu 200 megabitin de hepsini kullanabileceğimizi söylüyor, ne kadar doğru bilemiyorum. Sizce fibere geçmek mantıklı mı? Ne kadar memnunsunuz? Oturduğum bölge Ankara Sincan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben superonlineye lanet etmiştim ama bende superonline altyapısı yoktu. Duyduğum kadarıyla superonline kendi altyapısında oldukça başarılı. Fiyat olarak TTye göre oldukça iyi.

Türk Telekom 75 Mbps + Tivibu 240 lira ödüyoruz aylık, 2 yıllık da taahhüt var. Binamızda Turkcell fiber altyapı var. Bugün Turkcell ile görüştüm hiç cayma bedeli ödemeden Superonline fibere geçiş işlemlerinizi yapabiliriz dedi. 12 ay taahhüt ile 200 Mbps + TV+ 293 lira bir fiyat sundular ve herhangi bir modem ve kurulum ücreti yok dediler. TT ile fazla sorun yaşadığımı söylemem fakat hiç 75 Mbps hız aldığımı hatırlamıyorum, sadece ona yakın değerleri gördüm genelde ve arada hız düşürmeler de cabası. Fakat Turkcell sunduğu 200 megabitin de hepsini kullanabileceğimizi söylüyor, ne kadar doğru bilemiyorum. Sizce fibere geçmek mantıklı mı? Ne kadar memnunsunuz? Oturduğum bölge Ankara sincan.

Fiberde genelde hız konusunda sorun yaşamazsınız onum dısında güzel gibi duruyor.

Bende Superonline 100 Mbps fiber ve TV+ kullanıyorum. Şubat ayında pakete geçiş yaptım aylık 255 lira ödüyorum. 5 GHz Wifi ağında hızın tamamını hatta ara ara biraz daha fazlasını alıyorum. Bilgisayarımda kablolu olarak powerline ile birlikte kullanıyorum ve yaklaşık 85-90 Mbps arası hız alıyorum. Ping değerlerimde normal sayılır oyunlarda hiç sıkıntı yaşamadım. Ayrıca geçen gün fark ettim artık IPv6 hizmeti vermeye başlamışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı