Turkcell Superonline ile çalışan VPN'ler neler?

stayinghome

Hectopat
Merhaba,
Nord vpn'in sadece birkaç serverını çalıştırabildikten sonra yeni arayışlara girdim.

Turkcell Superonline interneti ile çalışan en iyi vpn'ler (ya da daha doğrusu en iyisi olması fark etmeksizin Turkcell Superonline ile çalışan VPN'ler) hakkında bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretli mi arıyorsunuz ücretsiz mi? Ayrıca VPN yerine DNS tavsiye ederim. DNS sayesinde istediğm siteye hiçbir (VPN gibi) eklenti olmadan 7/24 ulaşabiliyorum.

Ücretli olabilir. Surfshark çalışıyor diyorlar ama emin olamıyorum.

Nord VPN sadece Obfuscated server'lar ile çalışıyor ama onda da epey bir server çalışmıyor
Ücretli mi arıyorsunuz ücretsiz mi? Ayrıca VPN yerine DNS tavsiye ederim. DNS sayesinde istediğm siteye hiçbir (VPN gibi) eklenti olmadan 7/24 ulaşabiliyorum.
DNS önerinizi alabilirim.

Merhaba,
Nord VPN'in sadece birkaç serverını çalıştırabildikten sonra yeni arayışlara girdim.

Turkcell Superonline interneti ile çalışan en iyi VPN'ler (ya da daha doğrusu en iyisi olması fark etmeksizin Turkcell Superonline ile çalışan VPN'ler) hakkında bilgi verebilir misiniz?

Opera tarayıcıda da VPN mevcuttur. Tavsiye ederim.

Ücretli olabilir. Surfshark çalışıyor diyorlar ama emin olamıyorum.

Nord VPN sadece obfuscated Server'lar ile çalışıyor ama onda da epey bir server çalışmıyor.

DNS önerinizi alabilirim.

1.1.1.1, 1.0.0.1 en hızlı DNS olarak kabul ediliyor, Cloudflare.

Fakat amacım yasaklı sitelere giriş yapmak değil. Coğrafi olarak kısıtlaması olan yayın sitelerinde yayın izlemek için. Netflix İngiltere, Amerika gibi siteler için. DNS bunlar için işe yarıyor mu? ÖRneğin özellikle İngiltere server'ına ihtiyacım var.

Fakat amacım yasaklı sitelere giriş yapmak değil. Coğrafi olarak kısıtlaması olan yayın sitelerinde yayın izlemek için. Netflix İngiltere, Amerika gibi siteler için. DNS bunlar için işe yarıyor mu? ÖRneğin özellikle İngiltere server'ına ihtiyacım var.
DNS o işe yaramaz maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı