A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 2 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum ve altyapımız gayet iyi diye biliyorum. Turkcell Superonline kullanıyorum ve bir test yaptım sizce internet hızım normal mi?
Arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum ve altyapımız gayet iyi diye biliyorum. Turkcell Superonline kullanıyorum ve bir test yaptım sizce internet hızım normal mi?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 2 Eylül 2020 #11 Altyapın destekliyor mu peki fiberi? Bu hızlar ADSL'e göre bile düşük. Artı 0 Eksi
KS KS A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 2 Eylül 2020 #12 Uton dedi: Altyapın destekliyor mu peki fiberi? Bu hızlar ADSL'e göre bile düşük. Genişletmek için tıkla... Pendik'te oturuyorum ve altyapısı güzel diye biliyorum,sanırım arayıp soracağım. Artı 0 Eksi
Uton dedi: Altyapın destekliyor mu peki fiberi? Bu hızlar ADSL'e göre bile düşük. Genişletmek için tıkla... Pendik'te oturuyorum ve altyapısı güzel diye biliyorum,sanırım arayıp soracağım.