Turkcell Superonline iyi midir?

us3469734

Hectopat
Makaleler
2
Türk Telekom illetinden kurtulmak için cayma bedelini ödeyip aboneliği feshetmek istiyorum. (0.50 upload alıyorum, delirmenin eşiğindeyim.) Kullanan var mı, tavsiye ediyor musunuz? Ve şu sitede fiber altyapım olduğu söyleniyor, doğrudur değil mi? TurkNet'e de baktım fakat ADSL altyapım olduğu söyleniyor.

Ben kullanıyorum memnunum ama bu senin adresinede bağlı TurkNet sitesinden altyapın kaçı destekliyor ona da bak.

Yaklaşık 1 sene kullandım ve gayet memnun kaldım. Verdikleri hız ve teknik destekleri gayet iyi. Bana kalırsa tek sıkıntısı sattıkları internetin asimetrik olması ve yüksek fiyat politikaları. Eğer fiber altyapınız destekliyorsa Vodafone Net'e ve Netspeed'e bakabilirsiniz.

Hocam Superonline fiber altyapınız yoksa sakın almayın. Sadece Superonline altyapısında düzgün güzel çalışıyor.

Superonline fiber sıkıntısız kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. Tek bir sıkıntı yaşadım o da riot sunucularına bağlanırken paket kaybı yaşıyordum , o da 1 ayda gitti kendiliğinden. Bu arada eğer superonline fiber pakete geçerseniz 600 tlye kadar cayma bedelinizi karşılıyorlar.

Hocam Superonline fiber altyapınız yoksa sakın almayın. Sadece Superonline altyapısında düzgün güzel çalışıyor.
Sitede adresim için "Adresinde Turkcell Superonline
Fiber İnternet var." yazıyor yani altyapım var. Eğer site doğruysa ve satış için oltalama yapmıyorlarsa.

Firmayı sevmem ama fiber altyapısı iyi.
Superonline fiber altyapınız varsa onun üzerinden Vodafone fiber internet daha avantajlı olabiliyor.

Sitede adresim için "adresinde Turkcell Superonline.
Fiber internet var." yazıyor yani altyapım var. Eğer site doğruysa ve satış için oltalama yapmıyorlarsa.

Hocam 200 TL 500 Mbps paketi var fiyatına göre çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…