Turkcell Superonline mı Vodafone evde internet mi?

kafkasli2

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Türk Telekom taahhüdüm bitti, operatör değiştirmeyi düşünüyorum. Sürekli kopmalar ve kopma sorunlarına çözüm bulamadılar. Turkcell müşteri hizmetleri çok ilgileniyormuş. Turkcell'den yanayım, siz ne düşünüyorsunuz?

Selam arkadaşlar, Türk Telekom taahhüdüm bitti, operatör değiştirmeyi düşünüyorum. Sürekli kopmalar ve kopma sorunlarına çözüm bulamadılar. Turkcell müşteri hizmetleri çok ilgileniyormuş. Turkcell'den yanayım, siz ne düşünüyorsunuz?

Fiber altyapı varsa Superonline cok iyi 600 MB download 60 MB upload alıyorum bir ara cok fazla kesildi fakat düzeltidi sonra tekrar arıza durumunda cagırabilmem icin Turkcell calısanı kartvizit bıraktı.

Öncelikle hiç Superonline kullanmadım, fakat kime sorsam kullanan kimse memnun değil. Vodafone hakkında bir fikrim yok bence en mantıklısı TurkNet karar sizin tabii iyi araştırmanızda fayda var.

Öncelikle hiç Superonline kullanmadım, fakat kime sorsam kullanan kimse memnun değil. Vodafone hakkında bir fikrim yok bence en mantıklısı TurkNet karar sizin tabii iyi araştırmanızda fayda var.

TurkNet almayı düşünmüyorum, taahhüt yok fiyat sabit kalmıyor sanırım. Vodafone hakkında çok şikayet var. Türkcell'i denemeyi düşünüyorum, Türkcell kalitesi yanıltmaz umarım.

Fiber altyapı varsa Superonline cok iyi 600 MB download 60 MB upload alıyorum bir ara cok fazla kesildi fakat düzeltidi sonra tekrar arıza durumunda cagırabilmem icin Turkcell calısanı kartvizit bıraktı.

Teşekkür ederim hocam, bizim mahallede fiber yok, VDSL bağlantı var tüm sağlayıcılar aynı hızı gösteriyor.

Bir de, 63 Mbps maksimum hız diyor, 100 alsam boşuna para ödemiş olacağım, sanırım 50 daha mantıklı.

Turkcell Superonline müşterilerine önem veren firma ve ping sorunu az olan İSS'lerden birisi. Tavsiye ederim. Kaç TL?

Superonline kullanıp da memnun kalmayan görmedim ben. İnternetteki eleştirilerin çoğu "siteleri engelliyor yha"dan öteye geçmiyor. Engellediği siteler de BTK kararıyla yasaklanmış siteler...

Trabzon'da Superonline kullandım, şu an Bursa'da hala Superonline kullanıyorum ve tek sorun yaşamadım. Bir kere bile kesilme, gecikme zart zurt olmadı.

Sansür Online pardon super online tek kötü tarafı dns değiştirmeyi ve bazı vpn servislerini engellemesi.
GoodByeDpı gibi çözümlerle bunu aşabiliyorsun ama bazı oyunlarda sorunlara neden olabiliyor.
Vodafone hiç kullanmadım.

Turkcell Superonline müşterilerine önem veren firma ve ping sorunu az olan ISS'lerden birisi. Tavsiye ederim. Kaç TL?

Superonline kullanıp da memnun kalmayan görmedim ben. İnternetteki eleştirilerin çoğu "siteleri engelliyor yha"dan öteye geçmiyor. Engellediği siteler de BTK kararıyla yasaklanmış siteler...

Trabzon'da Superonline kullandım, şu an Bursa'da hala Superonline kullanıyorum ve tek sorun yaşamadım. Bir kere bile kesilme, gecikme zart zurt olmadı.

Sansür Online pardon super Online tek kötü tarafı DNS değiştirmeyi ve bazı VPN servislerini engellemesi.
GoodbyeDPI gibi çözümlerle bunu aşabiliyorsun ama bazı oyunlarda sorunlara neden olabiliyor.
Vodafone hiç kullanmadım.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim, Turkcell Superonline ile 580 lira olarak anlaştım 1-2 güne kurulum yapılacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı