Vodafone Evde İnternet Güvenilir mi?

Great689

Kilopat
Yer
Ünye, Ordu
Daha fazla  
Arkadaşlar bulunduğum mahallede Türktelekom'un port kutusu ağır arızalı. Adamlar 4 Mbit internetten yukarı internet veremiyor ve bunun üzerine o verdikleri 4 Mbit internet bile kopma yapıyor. Bize, işte bu yılın ilk çeyreğinde bitecek dendi bu sorun. Fakat yalan. Bunu Nisan 2018'den itibaren söylüyorlar artık inanmıyoruz. Ben Telekom'dan çıkıp, üzerine bunlara dolandırıcılık davası açmayı planlıyoruz. Konuya gelirsek, buradaki Vodafone internet şubesi ısrarla bizim portlarımız ayrı deyip duruyor. İnternet üzerinden yaptığım hız sorgulamalar da hattımın 13 Mbps'ye kadar desteklediği gözüküyor. Sizce Vodafone'a güvenilir mi? Kullanan arkadaşlar varsa ping değerleri falan benim için çok önemli. Ping durumları nasıl? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone Turkcell alt yapısını da kullanıyor diye biliyorum. Eğer böyleyse Turkcell alt yapısını kullanan diğer sağlayıcılar fiyat karşılaştırması yapın. Sonrasında uygun fiyat olana geçiş yapın.

Vodafone aslında hız konusunda gerçekten söylediğini veren bir firma. Fakat bir arıza olunca benim gibi 3 ay uğraşırsın. 3 ayın sonunda geldiler yaptılar. Müşteri hizmetlerinde bir tane bilgili insan çalışmıyor. Eğer onlara işin düşmezse gayet güzel firma fakat işin düşerse nefret edersin.

İnanın fiyat önemli değil. Hayatımda 10 mbit internet görmedim ben. Bana adam gibi internet versinler yeterli. Turkcell' e yazdım. İki soru sordum. Mahallede sizin portlarınız telekomdan ayrı mı? Ve en fazla kaç hız verebiliyorsunuz? Dedim. Birinci soruyu cevaplamıyor. 8 mbit hız verebiliyoruz diyor. Süperbox' a geçecektim. Maalesef bölge kapsama alanı içinde değilmiş.

Ofiste beraber çalıştığım arkadaşımın evine geçen hafta binalarına fiber altyapı geldiği için Vodafone'dan geliyorlar. İşte gelin sizi fibere geçirelim şöyle iyi böyle iyi falan, 100Mbps/240GB akk/79tl fiyat çekiyorlar. Böyle olduğunu duyunca bu da direk zıplıyor bu fiyata bu paket mi olur diye. Neyse ayaküstü imza atılıyor, sözleşme yapılıyor. İki gün sonra bu arkadaşın evine 25Mbps internet veriyorlar. Bu arıyor soruyor niye böyle falan, diyorlar siz fibere geçmek istemişsiniz. Arkadaş e bana bu söylenmedi, ben bana vaad edileni istiyorum diye ısrar edince, bu sefer dediler ki sizin sözleşmenizi sisteme yüklememişler. Öyle bir sözleşme bizde gözükmüyor. İşin saçmalığı şurda, kapıda satış yapıyorlar 100Mbps internet vereceğiz diyorlar, 25Mbps verip sizi fibere geçirdik diyorlar. Arayıp siz bana 100Mbps vereceğiz dediniz diyincede o sözleşmeyi bulamıyoruz diyorlar. E bu adam 25Mbps'ye imza atmadı ki, kısacası imzalamadığı sözleşme üzerinden fiyatlandırıyorlar adamı. Sonuç olarak, mahkemeye vermeye hazırlanıyor şimdi, sana tavsiyem Vodafone'dan uzak durman. Uydunet falan kullan çok daha iyidir.

Bu ikisi sırf benim yaşadıklarım. Aman uzak durun. Mahalle bakkalından internet bağlatırım yinede vodafone dan bağlatmam

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı