Eski evimde Superonline kullanıyordum Valorant 7 ms sabit aliyordum İstanbul başka mahalleye geçtim arada bir ping fırlıyor 100'e özellikle öğlenleri sanırım lokasyon etkiliyor.
Ben 7 aydır uğraşıyorum gına geldi her yerden yazdım ettim 100 kere konuştum galiba müşteri hizmetleri ile teknip ekip çağırmak için yalan söylüyordum gelip baksın diye yoksa imkanı yok bir de Turkcell Wi-Fi 6 geçti değil mi o tam olarak ne oluyor Wi-Fi 6 yararları nelerdir?
Pinginiz daha da düşecektir. LoL'ü 7ms sabit bir şekilde oynatıyor çok olmasa bile anlık dalgalanmalar olup 5-10 saniye 60-70ms'e çıkabiliyor. Superonline altyapın varsa iyi bir firma ve memnun kalırsın.
Pinginiz daha da düşecektir. LoL'ü 7ms sabit bir şekilde oynatıyor çok olmasa bile anlık dalgalanmalar olup 5-10 saniye 60-70Ms'e çıkabiliyor. Superonline altyapın varsa iyi bir firma ve memnun kalırsın.
Ben Superonline kullanıyorum ve bazı yerlerde çekiyor bazı yerler de cekmiyor. Arkadasım da aynı sorunu yaşıyor.(ayni bölgede değiliz) bu arada yerden kasıt girdiğim uygulama, siteler vb.