Turkcell Superonline Ping Yükselmesi

aylin_65

Centipat
1 ay önce internetimizi değiştirdik. Turkcell Superonline 25 dowland 8 upload aliyorum ama Fortnite oynarken pingim 1100'e çıkıyor ve 1-2 dk öyle kalıp 500'lere düşüyor. Eski internetimiz de Turkcell'di 20 dowland vardı ama pingim 60-70 de geziyordu. Şimdikinde ise ilk ay 40-50 arası gezerken son 1 haftadır böyle. Sizce ne yapmam lazım müşteri hizmetlerini aramadan önce size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem degismedi, ve kabolsuz bağlanıyorum internete birisi bağlandığında bağlanmadığındada ayni dediğiniz gibi kablolu bağlanmayı deneyeceğim. Teşekkürler

Peki eski internette kablosuz bir şekilde 60-70 sabit ping alırken bu internette neden böyle oldu ?

terimleri bilmemekle beraber şöyle bı sorun yasıyabılırsın. şu an download hızın 35 mphs kabul edelım. limitin eğer 50 mphs ise modem ve sağlayıcı sureklı yuksek hızlara erişmeyi denerken ping sorunu yaşatabılır. musterı hızmetlerını arıyarak hız lımıtını 32 veya 30a sabıtlersen sorun ortadan kalkabılır.

eskı turkcell çalısanı olarak bazı musterılerın sorunları bu sekılde çözmustuk

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı