Turkcell Superonline TV Plus alınır mı?

Türkiye'de canlı yayınlar hala 4K'ya geçmediği için 4K TV'lerde 1080p yayın oynatmak görüntüyü kötü gösteriyor ama TV+ uydunun sağladığı HD kaliteden daha net bir görüntü kesinlikle sunuyor. Uyduya geçince görüntü 720p gibi hissettiriyor. TV+'da bu sorunu yaşamıyorum.

Ek olarak TV+ ana internet hızından yemiyor. Cihazla alınca ayrıcalığı bu oluyor. TV+'a ekstra veri yolu açıyorlar bu sayede ana internet hızını etkilemiyor.

Sırf TV+ interneti çok yiyor ve hız yavaş diye TurkNet'e geçtim. Sanki yanlış bilgilendirme gibi. Televizyon açılınca diğer tüm cihazlar kullanılamaz hale geliyordu.

Sırf TV+ interneti çok yiyor ve hız yavaş diye TurkNet'e geçtim. Sanki yanlış bilgilendirme gibi. Televizyon açılınca diğer tüm cihazlar kullanılamaz hale geliyordu.
Sizde bir sorun olmalı. Ben 2013 senesinden beri TV+ ile Superonline kullanıyorum. Superonline çalışanı da bizzat bunu söyledi + ben evde testlerini de yaptım. Full hızı kullanarak bilgisayara bir download bıraktığımda internet hiçbir zaman etkilenmedi veya TV benim hızımı hiçbir zaman etkilemedi.

Merhaba. Superonline internetimin tahattut vakti doluyor ve Turkcell tarafima TV Plus ileteceklerini söylediler, belli bir cüzi miktar karşılığında bu cihaza sahip olacağım ama kafama pek uymadı gibi bu cihaz.

Kullanan ve kullanmış olan var ise yazabilirse sevinirim.
Cihaz olarak degil ama internet uzerinden uzun sure kullandim 1-2 kez ufak sorunlar oldu ama duzeldi, tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı